LUKASZ33 Opublikowano 13 Lutego 2011 #1 Opublikowano 13 Lutego 2011 witam jestem tu nowy wiele czytalem jak zrobic tlo samemu,więc zdecydowalem sie na to.Lecz jest maly problem nigdzie u siebie w miescie nie moge dostac cr 65 oraz cx5.Czy mozna użyc czegos innego na przyklad gips budowlany juz sam nie wiem co mam zrobic prosze o wyrozumialosc i pomoc
paputek25 Opublikowano 13 Lutego 2011 #2 Opublikowano 13 Lutego 2011 witaj , na dniach będe kupował cr-65, potrzebuje 1/2 worka , więc połowe mogę odsprzedać. pozd
LUKASZ33 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor #3 Opublikowano 13 Lutego 2011 ok jesli nic nie kupie to dam znac,mozna wiedziec gdzie zamierzasz kupic
greghor Opublikowano 13 Lutego 2011 #4 Opublikowano 13 Lutego 2011 witam jestem tu nowy wiele czytalem jak zrobic tlo samemu,więc zdecydowalem sie na to.Lecz jest maly problem nigdzie u siebie w miescie nie moge dostac cr 65 oraz cx5.Czy mozna użyc czegos innego na przyklad gips budowlany juz sam nie wiem co mam zrobic prosze o wyrozumialosc i pomoc Google przyjacielem Twym - jak sam kupowałem, to znalazłem conajmiej kilkanaście sklepów na Śląsku. Wydaje mi się, że i w Zagłebiu jakieś się znajdą Wada rzeczywiście jest taka, że tą zaprawę można dostać wyłącznie w workach 25kg, czego z całą pewnościa nie da zużyć na jedne akwarium.
paputek25 Opublikowano 13 Lutego 2011 #5 Opublikowano 13 Lutego 2011 jestem z Bielska Białej i tu mają w sprzedaży , w workach 25kg
LUKASZ33 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor #6 Opublikowano 13 Lutego 2011 I tu sie mylisz kolego greghor odwiedzilem wiekszosc marketow budowlanych w Katowicach obi practiker castorama.Jedno co uslyszalem to odpowiedz niestety nie prowadzimy.A nawet w jednym uslyszlem a do czego to sluzy.A gips budowlany lub atlas klej do plytek moge zastosowac
gianni Opublikowano 13 Lutego 2011 #7 Opublikowano 13 Lutego 2011 Latem cx5 w 5-cio kilogramowych workach kupowałem w castoramie w sosnowcu. Tam sprawdzałeś?
lesnyludek007 Opublikowano 11 Marca 2011 #8 Opublikowano 11 Marca 2011 Mogę odsprzedać CR65. Zostało mi sporo po wykonaniu mojego tła. Info na PW.
crav Opublikowano 11 Marca 2011 #9 Opublikowano 11 Marca 2011 kolego LUKASZ33 daleko szukasz, a masz pod nosem...http://www.sewera.pl/sosnowiec1.htm edit czego z całą pewnościa nie da zużyć na jedne akwarium. oj da się da...
paputek25 Opublikowano 11 Marca 2011 #10 Opublikowano 11 Marca 2011 też bym odsprzedał, ale to nie dział Giełda , a tak na poważanie gdzieś kiedyś znalazłem stronkę z przedstawicielstwami Ceresitu , i są we wszystkich większych miastach poszukaj
Rekomendowane odpowiedzi