kubaratan Opublikowano 16 Października 2010 #1 Opublikowano 16 Października 2010 Witam Mam pytanie czy może wiecie gdzie mogę znaleźć serpentynit koło Nowego Dworu, wa-wy albo na allegro? (po prostu nigdzie go nie ma)
johan Opublikowano 4 Listopada 2010 #2 Opublikowano 4 Listopada 2010 Podłączę się pod pytanie. Może ktoś wie gdzie mogę dostać serpentynit w okolicach Siedlec, ewentualnie Mińska Mazowieckiego. Przeszukałem ogrodnicze i nigdzie nie mają. W przyszłym tygodniu dostanę nowy baniaczek 720l i muszę go "ukamienować"
johan Opublikowano 5 Listopada 2010 #3 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udało mi się dzisiaj kupić w Iganiach pod Siedlcami - w Centrum Ogrodniczym po 0,68gr za kg. Zostały jeszcze duże bryły jak ktoś chce i trochę łupka.
Pawel82 Opublikowano 5 Grudnia 2010 #4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 W Dziekanowie Leśnym przy trasie gdańskiej jest fajny skład dostaniesz co chcesz
daro28 Opublikowano 9 Grudnia 2010 #5 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Polecam skład w Ząbkach . Jadąc ul. Łodygową od Warszawy mijamy przejazd w Ząbkach i po lewej stronie 200 m za przejazdem , mają serpentynit , wapienie , piaskowce , łupki i bryły .
zuczek222 Opublikowano 26 Grudnia 2010 #6 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Na wlocie do Serocka od strony Zegrza masz duży sklep ogrodniczy brałęm tam niedawno 50 kg piaskowca to zapłaciłem 30zł
Rekomendowane odpowiedzi