MalawiHobby Opublikowano 16 Kwietnia 2010 #1 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Może fajnie by było zrobić taki konkurs jak ten,tylko że o rybach z Malawi http://klub-tanganika.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=115&Itemid=119 Cytuj
Gość pfpp Opublikowano 16 Kwietnia 2010 #2 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Obawiam sie, ze w Klubie jest tylko kilka osob, ktore systematycznie pisza i publikuja artykuly. Mam wrazenie , ze poza nimi niestety spora czesc zadowoli sie kopiowaniem informacji z sieci. Jesli do tej pory nie mieli ochoty na pisanie, to na pewno zadna nagroda ich do tego nie zmusi. Jesli zas ktos chce i lubi pisac, to tak naprawde zadnej nagrody nie potrzebuje. Cytuj
Drak Opublikowano 16 Kwietnia 2010 #3 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ma to głęboki sens pod warunkiem że....dotyczy młodych ludzi. Ich trzeba aktywizować i zachęcać do poszerzania wiedzy. Ja jestem za, przyznając jednocześnie racje mojemu przedmówcy. Cytuj
Kroczek33 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 #4 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ja stanąłem na podium w tym konkursie. Uważam że to dobry pomysł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi