Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam opcję kupna stada M. msobo magunga. Z tym, że potrzebuje tylko 7 samic a w oferowanym zestawie jest ich aż 12 - ktoś chce 5? Cena wysoka - 25zł /szt- ryby są dorosłe, około 12cm.

Opublikowano

sabotage, jeśli potrafisz rozróżńić samice msobo od saulosi, to mogę Ci odsprzedać , jeśli znajdą się takie ;)

Zakupilem pyski z likwidacji akwa, są tam samce saulosi i msobo, a samic nie jestem odróżnić i nie wiem do którego z samców ich przyporządkować :)

Opublikowano

chłopaki , moglibyście rzucić okiem co do moich samiczek rzekomo albo msobo albo saulosi/ albo bastardy (gdyż w stadzie są samce msobo i saulosi) , nie potrafie zidentyfikować samic . Dodam iż rybka ma kolor taki jak przy ogonie, robiłem zdjęcie z lampą i trochę naświetliłem jej środek , ale barwa jest równomierna .

post-9479-14695712457305_thumb.jpg

Opublikowano

to teraz zapytanie saulosi czy bastard ? bo moje pseudo 100% saulosi - w innej wannie , są bardziej zółte :evil:

FOTKA SAULOSI z innej mojej wanny ;)

edit: dostałem informacje na PW , że może to być saulosi Coral , ale to poszlaka, czekam na dalsze informacje .

post-9479-14695712459204_thumb.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.