kisor Opublikowano 1 Marca 2010 #11 Opublikowano 1 Marca 2010 a ja z innej beczki - dlaczego nie standardowe 375 litrów, skoro dno już masz 150x50? Więcej litrów i pewnie nawet będzie tańsze, niż robione na zamówienie.
ramzes Opublikowano 1 Marca 2010 Autor #12 Opublikowano 1 Marca 2010 Już odpowiadam:) ponieważ akwarium o standardowych wymiarach nie zmieściłoby się we wnękę mebla:) pewnie dało by radę coś wykombinować z meblem,ale łatwiej było mi skrócić akwarium...
ramzes Opublikowano 19 Marca 2010 Autor #13 Opublikowano 19 Marca 2010 Witam ponownie. Zrezygnowałem z aulonocar i postanowiłem,że do akwarium wpuszę:Melanochromis Cyaneorhabdos , Labidochromis Caeruleus oraz Cynotilapia Afra Red Top Likoma.I tak sie zastanawiam czy ta obsada była by dobra pod wzgledem zywnosciowym itd.Prosiłbym również o rade czy moglbym dolozyc do tej obsady jeszcze Pseudotropheus Saulosi??
Perez666 Opublikowano 19 Marca 2010 #14 Opublikowano 19 Marca 2010 Obsada względem żywnościowym pasuje.Co do saulosi też jest wszystkożerny ale z przewagą roślin,poza tym samice są żółte a ten kolor dają ci już yellowki..
ramzes Opublikowano 19 Marca 2010 Autor #15 Opublikowano 19 Marca 2010 W sumie masz racje.A jaki według ciebie gatunek mógłbym dodac?
Rekomendowane odpowiedzi