Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie mam tych pomp ale mam je zamiar kupić do swojego baniaka. Z moich informacji które udało mi się zebrać na ich temat wynika ze są bardzo dobre.

Na tej aukcji widzę że jest trochę droga ta pompa + koszty przesyłki. Widziałem te same pompy w sklepie malawi o wiele tańsze i jeszcze 10% zniżki dla klubowiczów. Teraz widzę że na malawi nie ma tych pomp trzeba zadzwonić i dowiedzieć się co się stało bo jeszcze w zeszłym tygodniu były.

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje 239zł bez zniżki. Jutro zadzwonię do nich i się dowiem co jest z tymi pompami.

Opublikowano

Tylko że do cyrkulacji koralia sie nadaje, ale aby zastępować nią filtr mechaniczny? Ona będzie tylko przemieszczała zabrudzenia z jednego miejsca na drugie, ale sama nie przefiltruje wody, zastanawia mnie tylko czy ten filtr który zostanie da wtedy rade z filtracją mechaniczną.

Opublikowano

Dlatego się pytam jak się to będzie sprawowało w zestawie głowicą atmana.

Zbigniew ty masz jeden mechanik w akwa?Napisz coś więcej , daje radę pozbierać kupska .

Opublikowano

dzwoniłem do sklepu malawi i powiedzieli mi ze na razie nie będzie tych pomp bo nie maja możliwości sprowadzenia cokolwiek by to znaczyło. Szkoda bo dobra cene mieli