Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z tym, iż wróciłem z urlopu zobaczyłem sporo pytań na Priva a i pewno jakbym się wczytał w treść wątków i postów tobym znalazł coś ciekawego a może i skierowanego do mnie... moje życie jednak na około rok czasu ulegnie pewnemu zawirowaniu ( buduje sobie nowe miejsce zamieszkania ;) ) i nie mam czasu na wiele rzeczy, które bardzo lubię robić, w tym rozmowy o rybkach. Dlatego też pisząc do mnie na Priva nie liczcie na szybką odpowiedź, bo odpowiadać będę się starał. Sprawy pilne po prostu musicie załatwiać poza mną. Budowa kiedyś się skończy i w nagrodę będzie spory kawałek akwarium ;) jednak na razie muszę się zahibernować :D odnośnie rozrywek i brać za rzeczy bardziej przyziemne ... czytaj łopatę :mrgreen:. Wszystkich proszę o wsparcie duchowe i trzymanie kciuków :wink:

Opublikowano

Robisz to dla siebie , wiec jakie wspacie duchowe i trzymanie kciukow ? :wink:

Nie wierze ze nie wytrwasz, zatem ode mnie dostatku sil zycze przy lopacie, co oznacza dokladnie zdrowia.

Reszte oswietujesz jak skonczysz :wink:

Opublikowano

Gratuluję Hari rozpoczęcia nowej wielkiej przygody , czyli budowania gniazdka.

A łopaty zdarłem trzy , gdy kopałem fundamenty pod swój dom :mrgreen: , więc owocnych machań tym narzędziem życzę:)

A więc jak na prawdziwego akwarystę przystało :

1. Należysz do Klubu

2. Budujesz dom

3. trzy metrowe akwarium postawisz? :mrgreen:

Opublikowano

Drak

Trzymanie kciuków się przyda ;) ... pewnie, że robię dla siebie ale mogą być różne przygody po których albo człowiek się nie wybuduje albo w najlepszym przypadku osiwieje ;) ... jako przykład ... wczoraj dowiedziałem się, że mój dom został wpisany na projekcie w działkę, która jest nieprawidłowo wyrysowana w starostwie i tak została ujęta kolejno przez geodetę i przez projektanta ... efekt, mój dom się nie mieści bo działka realna i prawidłowa jest 3 m węższa i inna w kształcie, konsekwencją jest zmiana projektu i odcięcie garażu, przesuniecie terminu realizacji, garaż wolno stojący w innym miejscu itd. itp. kilkaset siwych włosów więcej a to dopiero początek :? . Dlatego też trzymajcie kciuki abym nie był klubowiczem blondynem i takich przygód było jak najmniej :)

Daniel i Patrykolo14:

Akwa będzie jednak krótsze niż 3 m ;) jednak i tak będzie to spory baniak w stosunku do tego który mam w praniu wyjdzie czy większy czy mniejszy ;) ale o tym poinformuje jak się ziści żeby nie zapeszać ;).

Opublikowano

Hari, powodzenia - w budowie i w walce z polską biurkokracją. Niech Cię pocieszy fakt, że i na zachodzie bywa gorzej. A o siwe włosy się nie martw - możesz zostać pierwszym dziadkiem w klubie ;), albo sięgnąć po farbki... do włosów ;)

Opublikowano

W związku z prośbą kolegi harisimi wykonałem gipsowy odlew kciuka z uchwytem na kołek rozporowy do betonu.

Teraz trzyma się całodobowo sam.

Wykonanie miało związek z trudnościami obiektywnymi trzymania żywego kciuka na szczęście. :wink:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.