Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli dorasta do 10 cm to mysle ze smialo mmozesz je wpakowac

a jest tak napisane cytuje za artykulem z serwisu napisamym przez MarcinMM

"Ngara i Karonga (White tail acei) - Charakteryzuje się czarnym przechodzącym w ciemnoszary ubarwieniem i łuskami opalizującymi na niebiesko. Płetwa grzbietowa i ogonowa czarne z białą "obwódką" i żółtymi zakończeniami, które na płetwie ogonowej są "poprzecinane" białymi kreskami. Rośnie do ok. 10cm."

PS.Mcbazo to co obsada prawie gotowa :?: :wink:

Opublikowano

No to mam już 100% obsadę ps. acei black,l.hongi i ps.saulosi,akwa 240 l,120 cm.Acei i hongi 1+4,saulosi w tym układzie może uda się 2+5

Opublikowano

Slawku 240l standard 120x50x50 tak ze 3 gatunki malenstw(2-3cm) dadza rade, za kilka miesiecy kolega planuje wiekszy baniak i bedzie przesiadka na 500 liter :D

Opublikowano

Hongi już mam 1+3 na 100% jeden?zobaczymy,a saulosi i acei wpuszcze po 15 szt takich po 1-4 cm i zobaczymy co z tego wyrośnie.Siwy standart 240 to 120x40x50 :D Zapomniałeś od niedzieli???

Opublikowano

No wreszcie po starcie baniaczka wyklarowała się obsada,docelowo taka jak w podpisie.Na chwilę obecna pływa ok 20 szt ps.saulosi 2-4 cm,18 szt ps,acei ngara i l.hongi na 100% 5szt(1+3,1 niewiadoma)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.