Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do bardziej doswiadczonych czy 120 cm wystarczy dla stadka Acei w ukladzie 2+5 i do tego Saulosi w takim samym ukladzie.

Opublikowano

Tego sie obawialem:(Ja blacki zakupione od Kisiora wpuscilem do 200cm i jest im tam ok.Teraz kuzyn dostal akwa 120 cm i zaczyna zabawe z Malawi.Dalem mu kilka saulosi i rdzawych i kombinuje co dac jako 3 gatunek byle nie bylo to maigano bo to za bardzo oklepany uklad.Moze ktos ma inna propozycje na obsade 120x50x50.Pomoc mile widziana :)

Opublikowano

Czester czy ta odmiana co u kolegi nie rosnie mniejsza :?: , bo gdzis czytalem ze jakies acei rosna mniejsze.

pozdrawiam

Opublikowano
Czester czy ta odmiana co u kolegi nie rosnie mniejsza :?: , bo gdzis czytalem ze jakies acei rosna mniejsze.

pozdrawiam

A widzisz... tego wcześniej nie napisał że chodzi o Black TAnzania. Niestety posiadam wiedzy na temat wielkości tego gatunku. Z tego co czytam młodzież kisora szybko dobiła do 9cm ale ile mają dorosłe nie wiem..

Opublikowano
Dalem mu kilka saulosi i rdzawych i kombinuje co dac jako 3 gatunek byle nie bylo to maigano bo to za bardzo oklepany uklad.

jak zaczyna zabawe z Malawi to czemu nie? :)

oklepane nie zoaczy ze jest slabe, bo maingano to piekne ryby

Opublikowano

Spedzilem na naszym forum pol dzisiejszej nocy w poszukiwaniu ciekawej obsady jestem otwarty na wszelkie propozycje bo sprowadzenie ryb to nie problem mam szybki i pewny dostep do ryb z Niemiec,chodzi mi tylko o jakies ciekawsze propozycje niz saulosi,rdzawy i maigano.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżę wątek doczytałem na naszym forum w opisie gat.że odmiana black (ngara) dorasta do 10cm więc do 120 cm się mogą na "siłę"zmieścić.