Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Od tygodnia mam już gotowe baniaczek, brakuje tylko mieszkańców.

Czy zna ktoś sprawdzonego hodowce z kotliny? Będę wdzięczny za wszelki namiary. Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli nie znajdę jakiegoś Malawisty z mojej okolicy to chce zamówić w trzmielu na rogowskiej we Wrocławiu.

Do siedziby Sklepu Malawi w Sosnowcu mam zdecydowani dalej niż do wrocka.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
arator jezeli jestes zainteresowany pyszczakami to ja mam mlode z wlasnej hodowli zdrowe i piekne . livingstonii ,venustusy, crabro i za niedlugo borleyi.pisz na gg 9782017

Leon wybacz ale jakoś mi podpadasz - po pierwsze oferujesz ryby które osiągają znaczne rozmiary, czyli wymagają dużych zbiorników - Ty nawet nie pytasz do czego chce je wrzucić. Sorki jak masz podejście ze swoimi rybami byle by tylko oddać je to sorki nie wzbudzasz zaufania.

Nie znamy ani Ciebie, ani nie przedstawiasz nam jakie ryby hodujesz ani w jakich akwariach skad je posiadasz , czy to ryby F1 czy F16.

Więc proszę nie uzywaj naszego forum do handlu swoimi rybami, aby nigdy ktoś nie mówił że kupił coś od gościa z forum malawi a potem reszta się będzie wstydzić.

Opublikowano

Po pierwsze to te ryby ktore mam dorosle, to rybki po rodzicach z odlowu i z odlowu to wlasnie ponich mam mlode.Po drogie nie odpisywal bym na poscik gdybym nie chcial koledze arator pomoc bo mieszkam okolo 50km od niego i nie wciskam nikomu ryb a tym bardziej tobie .A wstydzic sie niemam czego bo mam zarabiste rybska . Noi po trzecie wytlumacz mi w czym ja ci podpadam bo tego jakos nie rozumiem.

Opublikowano

Kolego , Twój post bardziej wygląda na ogłoszenie na giełdzie niż na pomoc.

IHMO najpierw spytałbym , jakie ma akwarium , potem oferował ryby.