florek91 Opublikowano 19 Listopada 2006 #1 Opublikowano 19 Listopada 2006 Mam pytanko czy ktoś z was urzywa karmnika lub urzywał ? Jakie polecacie ?
Yankee Opublikowano 19 Listopada 2006 #2 Opublikowano 19 Listopada 2006 Moim zdaniem jednym z lepszych jest eheim, ale chyba też i jednym z droższych. Wydaje mi się jednak, że przyjemności z obserwowania ryb w czasie karmienia i ich radosnego podpływania w miejsce karmienia, kiedy zobaczą opiekuna, szkoda zamieniać na jakiś automat
florek91 Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor #3 Opublikowano 19 Listopada 2006 Moim zdaniem jednym z lepszych jest eheim, ale chyba też i jednym z droższych. Wydaje mi się jednak, że przyjemności z obserwowania ryb w czasie karmienia i ich radosnego podpływania w miejsce karmienia, kiedy zobaczą opiekuna, szkoda zamieniać na jakiś automat Wiem samo karmienie przynosi wiele satysfakcji i jest to bardzo przyjemna rzecz ale muszę wyjechać na tydzień i nie będe miał jak karmić ryb !!!-szkoda
Skalarowski Opublikowano 19 Listopada 2006 #4 Opublikowano 19 Listopada 2006 A może sam zrobisz karmnik
florek91 Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor #5 Opublikowano 19 Listopada 2006 A może sam zrobisz karmnik Jeżeli tylko powiesz jak to chętnie .
rAku Opublikowano 19 Listopada 2006 #6 Opublikowano 19 Listopada 2006 Prze tydzień to im się nic nie stanie.
Skalarowski Opublikowano 19 Listopada 2006 #7 Opublikowano 19 Listopada 2006 Prze tydzień to im się nic nie stanie. To są chyba młode rybki
florek91 Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor #9 Opublikowano 20 Listopada 2006 Mam pytanko, ponieważ piszecie żeby budować karmnik, ale jak to zrobić bardzo proszę o jakąś pomoc. Z góry serdeczne dzięki
rAku Opublikowano 20 Listopada 2006 #10 Opublikowano 20 Listopada 2006 Nie nie żartowałem, jak by tak łatwo było zbudować karmik to nikt by nie kupował karmików za 140zł, no chyba, że ktoś wie jak coś takiego zbudować?
Rekomendowane odpowiedzi