Skocz do zawartości

Artykul opisujacy Klub Malawi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja moge spróbować,lecz nie posiadam dużego doświadczenia(oczywiście w pisaniu atrykułów),napisałem tylko 1 artykuł do NA.Więc nie wiem czy uda mi się dobrze napisać taki artykuł.

Opublikowano

Heh..

jak by ktoś pisal to nie zapomnijcie nadmienić, że :

(cytat wyjęty z naszego ''regulaminu'' który znajduje się w bazie, a ja zaczełem go studiować)

Paragraf 4 - Środki działania

i odrazu punkt pierwszy...

1. Witryna internetowa poświęcona rybom z jeziora Malawi www.malawi.pl.

taa..

pozdro :roll: :roll:

Opublikowano
Ja moge spróbować,lecz nie posiadam dużego doświadczenia(oczywiście w pisaniu atrykułów),napisałem tylko 1 artykuł do NA.Więc nie wiem czy uda mi się dobrze napisać taki artykuł.

Dzięki za chęć pomocy, ale SiEmIoN już napisał za co mu serdecznie dziekujemy :D

Opublikowano

Muszę napisać sprostowanie,

SiEmIoN napisał do Naszego Akwarium klubową relacje z zoobotanica we Wrocławiu.

Artukuł reklamowy do NA jest jak najbardziej aktualny i skoro kolega Skalarowski wyraził chęć to bardzo prosimy :D

Opublikowano
cytat wyjęty z naszego ''regulaminu'' który znajduje się w bazie, a ja zaczełem go studiować

Coprawda mały OT, :wink: ale dobrze że studiujesz stary, bo wkońcu prace nad projektem nowego dobiegły końca :D i myśle że już lada chwila zostanie on wywieszony na forum do skonsuktowania z klubowiczami.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.