sysgone Opublikowano 16 Listopada 2006 #1 Opublikowano 16 Listopada 2006 Czy ktos jest chetny napisac artykul opisujacy/reklamujacy KM dla potrzeb opublikowania w Naszym Akwarium? Cytuj
Skalarowski Opublikowano 16 Listopada 2006 #2 Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja moge spróbować,lecz nie posiadam dużego doświadczenia(oczywiście w pisaniu atrykułów),napisałem tylko 1 artykuł do NA.Więc nie wiem czy uda mi się dobrze napisać taki artykuł. Cytuj
PiotrQ Opublikowano 16 Listopada 2006 #3 Opublikowano 16 Listopada 2006 Heh.. jak by ktoś pisal to nie zapomnijcie nadmienić, że : (cytat wyjęty z naszego ''regulaminu'' który znajduje się w bazie, a ja zaczełem go studiować) Paragraf 4 - Środki działania i odrazu punkt pierwszy... 1. Witryna internetowa poświęcona rybom z jeziora Malawi www.malawi.pl. taa.. pozdro :roll: :roll: Cytuj
mars Opublikowano 16 Listopada 2006 #4 Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja moge spróbować,lecz nie posiadam dużego doświadczenia(oczywiście w pisaniu atrykułów),napisałem tylko 1 artykuł do NA.Więc nie wiem czy uda mi się dobrze napisać taki artykuł. Dzięki za chęć pomocy, ale SiEmIoN już napisał za co mu serdecznie dziekujemy Cytuj
mars Opublikowano 17 Listopada 2006 #5 Opublikowano 17 Listopada 2006 Muszę napisać sprostowanie, SiEmIoN napisał do Naszego Akwarium klubową relacje z zoobotanica we Wrocławiu. Artukuł reklamowy do NA jest jak najbardziej aktualny i skoro kolega Skalarowski wyraził chęć to bardzo prosimy Cytuj
mars Opublikowano 17 Listopada 2006 #6 Opublikowano 17 Listopada 2006 cytat wyjęty z naszego ''regulaminu'' który znajduje się w bazie, a ja zaczełem go studiować Coprawda mały OT, ale dobrze że studiujesz stary, bo wkońcu prace nad projektem nowego dobiegły końca i myśle że już lada chwila zostanie on wywieszony na forum do skonsuktowania z klubowiczami. Cytuj
harisimi Opublikowano 17 Listopada 2006 #8 Opublikowano 17 Listopada 2006 Piotruś coś taki niecierpliwy Cytuj
PiotrQ Opublikowano 17 Listopada 2006 #9 Opublikowano 17 Listopada 2006 do niektórych rzeczy z czasem i moja cierpliwość się kończy... ale nie toczmy tu dialogu Hari. Jak będziesz miał czas, to ogarnij sie na gg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi