Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Membe deep byłyby lepsze ale są jakieś nie pewne ( nie wiadomo czy to nie bastard lub podróbka ;) ) ale Aurora też byłaby fajna.

Opublikowano

harisimi: No i du.. z mojej obsady bo ich nie mają :evil: ale mam alternatywe i dokładnie jest to obsada którą zaproponowałeś BaltazarowiGąbce dlatego podepnę się pod temat :D czyli johani + mphanga te mają i będzie na mnie czekało po 12 szt.

Opublikowano

No i sprawa się rypła, problem z zakupem membe deep i aurorek może chwilowy, może na dłuższy czas inne mają. Rdzawy jakoś mi nie leży i mam też stracha, że inne samce mogą go nieźle poobijać.

Więc co można dodać zamiast ww. rybek ?

PS Temat żony i demasoni wraca, oj wraca chyba mnie z nimi zdradza :wink:

Tak zapytam ( z ciekawości rzecz jasna ), czy dałoby się demonki połączyć z ... no własnie z czym w 240 litrach bo

ślubna to mi spokoju nie daje, tak jej przypadły do gustu. Sabotage bodajże miał/ma je z hongi, ale to już raczej

wyższa szkoła jazdy.

Opublikowano

Ja wczoraj wrzuciłem johani i mphange i już szaleja po całym akwarium :D mphangi mają po może max 3 cm i się super prezentują, johani wiadomo żółciutkie jak narazie :D proponuje ci zostac przy tej obsadzie. Ja czekam jak się dotrą i przeprowadzą naturalną selekcję i wtedy może pomyśle o 3 gatunku.

Opublikowano

10 johanów już pływa :D

w sobotę będa mphangi

Ale pytanie do Harego o trzeci gatunek (tak na wszelki wypadek ) nadal aktualne. Membe deep i aurorek raczej nie bedzie, albo na specjalne zamówienie skąś tam, przez kogoś więc duża szansa że byłyby w kiepskim stanie. Rdzawy też odpada jakis taki nie tego.