Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z wiekszych kamieni na pewno bedzie wygladalo bardziej realistycznie, ale ja mam tlo z drognych zrobione i tez fajnie wyglada wiec zbytnio bym sie nie przejmowal. Jesli chcesz to napisz na priv to Ci jakies fotki podesle jak to wyglada.

No to czekam na fotki :)

Opublikowano

mobi: masz bardzo brzydki nawyk pisania posta pod postem. Zacznij używać przycisku EDYTUJ....

Co do tła. Fajnie to będzie wyglądać. Widziałem już takie tła i serio jest nieźle ;] Koleś problem szczelin rozwiązał tak, że w przerwy napaćkał silikonu albo żywicy jakiejś i "zapiaskował" temat. Drobne różnice kolorów między piaskiem a wapieniem z czasem się zatraciły... efekt super.

Opublikowano

Heh no kolejny zaczyna... Czy na prawde ciężko zrozumieć, że na forach interenetowych panują pewne zasady pod tytułem NETYKIETA!!! Czy jak ktoś Ci zwróci uwagę, że parkujesz na 2 miejscach parkingowych to wytykasz mu, że tylko jemu to przeszkadza, czy na stępnym razem po prostu parkujesz prawidłowo? Nie lepiej odpuścić temat i zastosować się do ogólnie przyjętych zasad niż wchodzić w pyskówki? Chciałem Ci podpowiedzieć fajny sposób na uporanie się z tym tłem. Ale Twój wybór..

Zrozum, że niektórzy kożystają z różnych skryptów do obsługi forum. Jeżeli biorę dyskusję w jakimś wątku a Ty co chwile walisz nowy zamiast edytować to się to wszystko mija z celem.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta

"zakaz pisania kilka razy z rzędu (szczególnie restrykcyjnie używany na forach posiadających funkcję edycji postu)"

EOT.

Opublikowano

Ja mam tło z łupka filytowego, małe dziurki które potem zostały maskowałem drobnym żwirem bazaltowym, wyszło jako tako :) W twoim przypadku jako, że masz jasne kamienie najlepiej będzie na silikon po prostu nasypać piachu, powinno to załatwić sprawę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prace skończone, zdecydowałem się jednak na dokonczenie takimi małymi kamieniami. W rzeczywistości wygląda super a i tak kwestia czasu jak zarośnie glonkiem i wszystko się ladnie zrówna, szczeliny zakryłem piachem i ani śladu po pcv :D wiec dzieki na porade.

post-8638-14695712039032_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

też przymierzam się do robienia tła wewnętrznego 3D i to twoje wyszło całkiem ciekawe, mam pytanie-ile waży gotowa konstrukcja? (pytam bo moje akwa jest takich samych wymiarów).