Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś z Was pokrywę wromak exclusive? W stosunku do pokryw aluminiowych innych firm mają dośc korzystne ceny. Na akwa 120x40 koszt około 350 zł.

Pokrywy Exclusive wykonywane są ze specjalnego, plastikowego profilu w okleinie drewnopodobnej. Składają się one z ramy, profilu aluminiowego, do którego przymocowana jest belka oświetleniowa, zaopatrzona w standardowe świetlówki T8, o mocy od 15 W do 58 W, w zależności od typu pokrywy, oraz klapki przykrywające. W tylnej części pokrywy znajdują się specjalne otwory, umożliwiające doprowadzenie urządzeń niezbędnych do obsługi akwarium.

Opublikowano

firma wromak próbowała amputować mi palce u nogi przy pomocy statecznika ze swojej pokrywy :mrgreen: - byłbym ostrożny przy zakupie ich produktów

Opublikowano
Wygląda nieźle. Poniżej daję linka. Co sądzicie? Ma ktoś może pokrywę z tej serii?

http://www.akwamarket.pl/sklep/akwaryst ... cuwg/1.htm

link nie działa :roll:

Ja przymierzam się do zrobienia pokrywy diy z profili aluminiowych i pcv. Taki ot mój wymysł :) Postaram się wkrótce napisać jak to wyszło. Materiały już mam i wyszły całkiem tanio :) tylko brak czasu na wykonanie :?