Skocz do zawartości

Serce indycze, ...- dla PS. DEMASONI,L. Caeruleus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli chodzi o agresję to na razie się to nie objawi

narazie?

to razcej zadecyduje ryba nie właściciel ryby - a moze sie to zdarzyc szybciej niż myślisz i w takim czasie ze nawet nie zdążysz zareagować.

Niezbyt mam ochotę w doradzaniu komuś kto niezbyt słucha tego co się do niego mówi.

Nie da sie tak urozmaicić diety aby pasowała yelowkom i demasoni

Opublikowano
Jeśli chodzi o agresję to na razie się to nie objawi

narazie?

to razcej zadecyduje ryba nie właściciel ryby - a moze sie to zdarzyc szybciej niż myślisz i w takim czasie ze nawet nie zdążysz zareagować.

Niezbyt mam ochotę w doradzaniu komuś kto niezbyt słucha tego co się do niego mówi.

Nie da sie tak urozmaicić diety aby pasowała yelowkom i demasoni

Yaro słucham i czytam bardzo uważnie. Napisałem że obsada jest do zmiany zostaną same masoni.

Powiesz coś na temat doniczkowca?

Opublikowano

więc nie ma o czym rozmawiać - demasoni karmi się tylko produktami roślinnymi z totalnym ograniczeniem produktow "mięśnych" takie mogą je nawet zabić

Yelowek który podobno masz mieć w innym akwarium karm produktami "mięsnymi" z dodatkiem roślinnym - spirulina yelowków nie zabije.

Opublikowano

a jaki w tej chwili masz zbiornik?

jaką filtrację?

podał byś parametry

skoro juz tak pytam - to juz dociekliwiej.

Opublikowano

towarzystwo dla demasoni w 80 cm?? :shock:

raczej szukaj nowego akwarium dla tych ryb - to jest zdecydowanie za małe na jednogatunkowe dla nich a co dopiero dla dwóch gatunków

Opublikowano

tak wygląda demason po jednorazowym ataku w za małym akwa:

IMG_4946.JPG

widziałem tą akcję na żywo i powiem, koszmar

a miałem 240L 120cm z kominem z boku, więc było trochę krótsze...

a jak Ci tego mało, to dodam, że dwa inne zabiłem czerwonymi robakami... pozostałe z obsady przeżyły...

także proszę Cię, jak widzę "mięso ciepłokrwistych dla demasoni" oraz "co do nich dodać w akwa 80cm" to mi się nóż w kieszeni otwiera :evil:

i dodam, że ta rybka ze zdjęcia dostała od 4-5 miesięcznego samca, więc masz mało czasu na to większe akwa...