Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie uciekłem od zakupou nowego kubełka. Szkoda mi kasy, ale nie będę się denerwował, czy w nocy coś działa czy nie. Zwłaszcza, że chodzi o kubeł. Zdecydowałem się na moją ulubioną markę, czyli ..... Atmana :mrgreen:

Opublikowano

Patrząc "po firmach" to fluval wyżej stoi niż Atman... Ale nie o to chodzi...

Tak to jest jak sie kupuje używki... Kubełek pewnie pracował kilka ładnych lat u kogoś.. zaczął mu od czasu do czasu stawać.. no to szybko go odłączył, wystawił na allegro wcześniej całego myjąc.... sision kupił... i u niego podziałał jeszcze 2 miesiące...

To tak jak z autkami.. mój ulubiony przykład... To że masz mercedesa nie znaczy ze masz dobre auto...

Opublikowano
Patrząc "po firmach" to fluval wyżej stoi niż Atman... Ale nie o to chodzi...

Na pewno nie w moim rankingu :mrgreen: Atmana mam od lat i nigdy (odpukać) nie wyciął mi numeru. Ani kubeł, ani wewnętrzne, ani grzałki, nic.

Tak to jest jak sie kupuje używki... Kubełek pewnie pracował kilka ładnych lat u kogoś.. zaczął mu od czasu do czasu stawać.. no to szybko go odłączył, wystawił na allegro wcześniej całego myjąc.... sision kupił... i u niego podziałał jeszcze 2 miesiące....

Tu się zgadzam - nie wykluczam takiego przebiegu sprawy. Ale powiedzmy sobie szczerze, każdy chyba czasem ma nóż na gardle z kasą, a pilnie potrzeba coś kupić. Byłem w takiej sytuacji, fluval był za 50zł to wziąłem. A że był do d....y to swoją drogą. Było, minęło. Szkoda, ale przynajmniej będę miał nowy kubeł. I to Atmana :mrgreen:

Opublikowano
Sławek co taki jesteś anty do tetry przecież to nie jest ostatnia firma, a popsuć ma się prawo nawet eheim.nic nie jest wieczne.

to byla ironia :wink:

wszyscy wiedza ze Sision to "Atmanista", chyba ma nawet buty Atmana :mrgreen:

Opublikowano
Sławek co taki jesteś anty do tetry przecież to nie jest ostatnia firma, a popsuć ma się prawo nawet eheim.nic nie jest wieczne.

to byla ironia :wink:

wszyscy wiedza ze Sision to "Atmanista", chyba ma nawet buty Atmana :mrgreen:

Nie, buty lubię Reeboka :lol: ale faktem jest, co Sławek napisał :D