Skocz do zawartości

Pyszczaki ktore mozna wg Was trzymac w wiekszej grupie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie a co ewentualnie nadawaloby sie do "demonków" i przede wszystkim czy mozna by je bylo trzymac w wiekszej grupie.Oczywiscie zachowujac odpowiednie proporcje plci do pewnie i tak.

Opublikowano

Co do Yellowów i ich barwy - trafiły mi się kiedyś takie (miałem z kilku źródeł) strasznie blade. Myślałem, a właściwie liczyłem na to, że trochę się bardziej "pożółcą", ale nic z tego. Okazało się, że ryby są bardzo kiepskiej jakości (jeśli tak mogę powiedzieć o rybach...)

Demasoni można trzymać w większej grupie. Świetnie się prezentują. Są to roślinożercy, więc musi być do nich coś również roślinkolubnego. Ale nie powiem Ci co, bo coś nie mam dziś głowy do myślenia ... :mrgreen: zastanawiam się tylko nad trewkami, ale czy one mogą być z Demasonami ... :roll: :?:

Opublikowano

Z demasoni trzymam wlasnie hongi, samce piekne, ale samice juz takie "AFROWE".. Sprobuj tewcie fuelleborni (np jakiegos obka badz katale -daniel mnie zarazil tymi rybami), podobna dieta, mysle ,ze razem stworzal fajny klmiat, mimo dosc znaczacych roznic w wielkosci :) jako trzeci membe deep i jest piknie i kolorowo :)

Opublikowano

Do demasonków jak najbardziej msobo pasuje, choć nie są podobnych rozmiarów, hongi raczej odpada bo w dużej grupie nie da rady, trewcie jak wspomniał sabotage pasują idealnie no i acei też by się dało dołączyć do reszty i komplecik by był.