Skocz do zawartości

Cykl nie chce ruszyć...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hehe jak ją mam brudzić :P ? No nitrivec kupię jak będę wracać do domu:)

o ile pamietasm masz tam 4 gupole więc musisz je przekarmiać na maxa nawet jak któryś zdechnie z przejedzenia to go nie wyławiaj

a tak na poważnie to mniej więcej tak jak powyżej syp wiecej pokarmu niż by dla tych 4 wypadało ale znowu bez przesady albo sposóbstary jak świat kostka mrożonki w piach lub żwir, potem przed wpuszczeniem ryb odmulanie z resztek podmiana 25% wody i jazda

Opublikowano
o ile pamietasm masz tam 4 gupole więc musisz je przekarmiać na maxa nawet jak któryś zdechnie z przejedzenia to go nie wyławiaj

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Nie ma , jak dobre rady wujka marsa :lol:

PS Podwiesić !!

Opublikowano

ee moje parametry ?

nigdy nie mialem z nimi problemow :P

ph-8,2 no2-0 , no3 max25 przed podmianka,kh-12(podbijam soda wiec temu kupowalem test bo stary sie skonczyl)...

a ta pani co ze mna byla to nasza nowa malawistka Kasia - koteczek555...

prosze sie ladnie przywitac :wink:

Opublikowano

Nie chodziło mi o parametry Twojej wody( spodziewam się, ze nie masz problemów z woda aczkolwiek każdemu może się zdarzyć awaria) , ale o parametry autorki tematu i ciekawi mnie czy „już” wpuściła ryby…

Kogo Ty prosisz o przedstawienie się ?

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Tak rybki już wpuściłam :D Jak wtedy byliśmy w Sosnowcu to wracaliśmy z nimi :wink: A parametry mam NO2=0, NO3=10 więc jest dobrze. Rybki się jeszcze strasznie boją i w sumie wypływają tylko jak zgaszę światło (wtedy to szaleją, a rano same dołki wykopane hehe), ale podobno się przyzwyczają do światła :wink: