Andrzej Głuszyca Opublikowano Wtorek o 13:17 #1 Opublikowano Wtorek o 13:17 Cześć Jarku @yaro Co to są za odznaki , które widać na załączonym zrzucie? Cytuj
yaro Opublikowano Wtorek o 14:17 #2 Opublikowano Wtorek o 14:17 Nie orientuję się, zadaj pytanie do Marka_z_81 , myślę, że On bardziej się orientuje w kwestii technicznej forum, nie pamiętam czy rozmawialismy o jakiś odznakach. łoj, sam ich dostałem jak rosyjski generał Cytuj
marek_z_81 Opublikowano Wtorek o 15:36 #3 Opublikowano Wtorek o 15:36 Nie rozmawialiśmy o tym. Chciałem coś po cichu potestować, ale Andrzejowi nic nie umknie. Chcę potestować różne wyróżnienia, coś jak punkty reputacji czy fejsbukowe lajki. Ludzie lubią zbierać takie "coś", może ożywiłoby forum. Na razie zostawię jeżeli nikomu nie przeszkadza. 6 Cytuj
Bartek_De Opublikowano 17 godzin temu #4 Opublikowano 17 godzin temu 22 godziny temu, marek_z_81 napisał(a): Na razie zostawię jeżeli nikomu nie przeszkadza Oczywiście, tym bardziej że Yaro został nowicjuszem 1 1 Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 15 godzin temu #5 Opublikowano 15 godzin temu No słabo trochę. Odznaki się dodały tak jak oczekiwałem. Szkoda, że na rangi zbiera się punkty od zera Cytuj
yaro Opublikowano 11 godzin temu #6 Opublikowano 11 godzin temu 3 godziny temu, marek_z_81 napisał(a): No słabo trochę. Odznaki się dodały tak jak oczekiwałem. Szkoda, że na rangi zbiera się punkty od zera Każdy więc ma równe szanse. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi