fhuzbych Opublikowano 12 Kwietnia 2025 #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Witam, mam akwarium 120x40x50 profil firmy wromak. Akwarium.ma 18 lat, do tej pory nic się nie działo, żadnych problemów. Jaka jest trwałość takiego zbiornika zwłaszcza spoin. Przez lata miałem Malawi potem zmieniłem biotop na ogólne teraz powracam do Malawi. Podczas urządzenia na nowo całego biotopu zastanawiam się czy to już nie czas na nowe szkło? Z jednej strony nie uśmiecha mi się wydatek a z drugiej możliwość rozszczelnienia nieubłaganie wzrasta. Ile lat mają Wasze akwaria ? 1
yaro Opublikowano 12 Kwietnia 2025 #2 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Mniej niż 18 , tak naprawdę bałbym się zalewać już to akwarium. 2
Bojar Opublikowano 12 Kwietnia 2025 #3 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Spoina raczej na wykończeniu. Skłaniałbym się ku zmianie zbiornika, zwłaszcza że to kontrowersyjny Wromak Przyklejać się nie opłaca. 2
pablojogi Opublikowano 12 Kwietnia 2025 #4 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Witam, mam akwarium 120x40x50 profil firmy wromak. Akwarium.ma 18 lat, do tej pory nic się nie działo, żadnych problemów. Jaka jest trwałość takiego zbiornika zwłaszcza spoin. Przez lata miałem Malawi potem zmieniłem biotop na ogólne teraz powracam do Malawi. Podczas urządzenia na nowo całego biotopu zastanawiam się czy to już nie czas na nowe szkło? Z jednej strony nie uśmiecha mi się wydatek a z drugiej możliwość rozszczelnienia nieubłaganie wzrasta. Ile lat mają Wasze akwaria ?Moje już ma 9 lat, nadal bez problemu, jedynie rys więcejWysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi