Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Do jednego kosza w chodzi po dwie oryginalne gąbki. Grubości nie znam ale wchodzą dwie. Koszy jest 3. Więc na logikę rozumiem idąc od góry: wata oraz  dwie gąbki, kosz2: dwie gąbki, kosz3: dwie gabki

Edytowane przez ethorious
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, ethorious napisał:

Do jednego kosza w chodzi po dwie oryginalne gąbki. Grubości nie znam ale wchodzą dwie. Koszy jest 3. Więc na logikę rozumiem idąc od góry: wata oraz  dwie gąbki, kosz2: dwie gąbki, kosz3: dwie gabki

Kosz 3 na samym dole zostaw pusty. W drugi kosz daj dwie rzadsze gąbki, a w pierwszy na samej górze daj dwie gęściejsze gąbki i dodatkowo przykryj je watą. Woda w kubełku płynie z dołu do góry, wata na samej górze będzie wyłapywać najdrobniejsze nieczystości.

Aha, czekaj. Masz 6 gąbek? to tak jak napisałeś. Sorki, źle zrozumiałem to co napisałeś

Edytowane przez Bartek_De
Opublikowano

Szkoda że firmowych gąbek z tetry nie można kupić w innej gradacji niż tylko ta jedna standardowa. Tzn że będę musiał docinać z innych gąbek bo kształt tych gąbek jest nietypowy.

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, Bartek_De napisał:

Kosz 3 na samym dole zostaw pusty. W drugi kosz daj dwie rzadsze gąbki, a w pierwszy na samej górze daj dwie gęściejsze gąbki i dodatkowo przykryj je watą. Woda w kubełku płynie z dołu do góry, wata na samej górze będzie wyłapywać najdrobniejsze nieczystości.

Aha, czekaj. Masz 6 gąbek? to tak jak napisałeś. Sorki, źle zrozumiałem to co napisałeś

Bartku! Mam problem ze znalezieniem odpowiednich gąbek o których mówisz (tych gesciejszych i tych rzadszych) do ex1200. Tak jak mówiłem trzeba je docinać i nie mogę nic znalezc rozmiarowo podobnego. Mógłbyś pomoc i coś wskazać co by się nadawało?

Mam takie z hydora prime który się zepsuł ale są okrągłe i.mniejsze musiałbym je pociąć chyba na pół i dosztukowac w kawałkach żeby zapełniły cały kosz :D

IMG_20191017_211442.jpg

Edytowane przez ethorious