Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób na odłów przy pomocy tabletki naklejanej na szybę

Powyżej wklejam link do shorta z jednego z kanałów na YouTube.

Sposób, sposobem, ale ciekawią mnie te tabletki. To spirulina? Macie jakieś doświadczenia z tym pokarmem, polecacie?

Jeśli, to jakiej marki/ producenta? Widzę trochę filmików w sieci jak Pysie skubią talkie tabletki przyklejane do szyby.

poproszę szanowne grono o opinię lub odesłanie mnie do tematu jeśli był na forum.

Pozdrawiam Darek.

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli dobrze pamiętam, to kiedyś w tym temacie pytałem się o tabletki i chyba jeden z forumowych kolegów jakieś polecał.

https://forum.klub-malawi.pl/topic/24846-urozmaicenie-w-karmieniu-saulosi/#comments

Dodam tylko, że nigdy nie zakupiłem tych tabletek, bo zawsze podczas zamawiania jedzenia zapominałem, albo nie były dostępne u sprzedawcy Allegro, gdzie kupowałem podstawową „paszę” :)

Edytowane przez nsp
  • Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, PanDarek napisał(a):

Sposób, sposobem, ale ciekawią mnie te tabletki. To spirulina?

Tak. Też jest spirulina w formie tabletek przyklejanych do szyby. Bardzo fajna sprawa jak chcesz mieć wszystkie ryby podczas karmienia w jednym miejscu gotowe do pozowania do zdjęć.  Lepsza jest sypana bo jest wtedy dostępna dla wszystkich ryb ale warto podawać też w tabletkach dla naszej frajdy.

• Lubię to 2