Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, piszę bo przeglądam często OLX w okolicy i natchnąłem się na akwarium z pyszczakami,  napisałem do tej osoby i to był błąd bo teraz mam wyrzuty sumienia.

Tutaj wstawię link:

https://www.olx.pl/d/oferta/akwarium-z-pyszczakami-CID103-IDREQmw.html

A tutaj screen z wiadomościami😱

Screenshot_20231129-200646_OLXpl.thumb.jpg.312799a970b3b5cc36c87f5863030928.jpgScreenshot_20231129-200652_OLXpl.thumb.jpg.d177a8c9e1929c2eb7350433d4a63224.jpg

Screenshot_20231129-200657_OLXpl.thumb.jpg.7527129c28cc7bc0c5cc8fadca82a572.jpg

I teraz jest mi głupio, że najprawdopodobniej saulosi pływa w takim małym akwarium i w takiej ilości. Może bym im pomógł ale mam strach jako nowicjusz , nie rozpoznałbym czy to na 100% saulosi, moje akwarium też jest małe na taką ilość, jak również że mógłbym przynieść jakąś chorobę do siebie.

Jak człowiek nie miał akwarium nie interesował się tym, jakoś nie zwracał na to wszystko uwagi a teraz jak obserwuje swoje rybki to jest mi żal takich 😪

Opublikowano
16 minut temu, darchow napisał(a):

Cześć, piszę bo przeglądam często OLX w okolicy i natchnąłem się na akwarium z pyszczakami,  napisałem do tej osoby i to był błąd bo teraz mam wyrzuty sumienia.

Nic nie poradzisz na to. W ten sposób byś musiał wszystkie pyszczaki i nie tylko przygarnąć.  Tak się nie da.  Owszem..pokazać , napiętnować i tylko tyle. 

• Lubię to 2
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.