Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu więcej czasu więc wracam do planowania akwarium. Moje pierwsze gruzowisko. Starałam się zrobić jak najwiecej szczelin i grot. Kamienie co miałam z ogródka to dałam - myślę że jak się zagloni będzie równiejszy kolor. Korzeń musi być bo tak mi się podoba :)Aranżacja dla Acei i yellow. IMG_20231025_202036.thumb.jpg.ffeb73f8aff68d1afe1e522a8891b8a2.jpg

Proszę o rady czy coś jeszcze zmienić?

• Lubię to 6
Opublikowano
22 minuty temu, ladynaf napisał(a):

W końcu więcej czasu więc wracam do planowania akwarium. Moje pierwsze gruzowisko. Starałam się zrobić jak najwiecej szczelin i grot. Kamienie co miałam z ogródka to dałam - myślę że jak się zagloni będzie równiejszy kolor. Korzeń musi być bo tak mi się podoba :)Aranżacja dla Acei i yellow. IMG_20231025_202036.thumb.jpg.ffeb73f8aff68d1afe1e522a8891b8a2.jpg

Wygląda rewelacyjnie😍

Opublikowano
11 godzin temu, ladynaf napisał(a):

Doradzę, co i mnie doradzano. 😉 Czy groty i szczeliny będą wystarczające również dla większych i dorosłych ryb? Zawsze można nieco zmienić aranżację, oczywiście.

Klimat świetny. 👍

Opublikowano
Godzinę temu, TomekT napisał(a):

Doradzę, co i mnie doradzano. 😉 Czy groty i szczeliny będą wystarczające również dla większych i dorosłych ryb? Zawsze można nieco zmienić aranżację, oczywiście.

Klimat świetny. 👍

Cały obszar za korzeniem to dość dużą grota, a ten biały kamień po lewej to moduł tylko że obrócony tylemz, tak że te wejścia są niewidoczne, ale dostępne dla ryb.Screenshot_2023-10-26-09-02-58-095_pl.allegro.thumb.jpg.375626458769b95cebfbc832c41d29f4.jpg

• Lubię to 3
Opublikowano

Aranżacja świetna. Te gatunki jakiś grot nie potrzebują, poza tym, że nie do końca pasują do siebie. Pomyśl czy nie warto innego żółtego gatunku dać do Yellow. Masz masę możliwości.