Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. W najbliższym czasie planuję (jeszcze) zabrać się tło do mojego drugiego zbiorniczka 160l. Właściwie cały czas byłem pewien, że je zrobię. Ale ostatnio mam wątpliwości.

Ten zbiornik nie będzie "stały", tzn planowałem zamienić go za rok na 240l. Ostatnio wymyśliłem jeszcze coś innego :mrgreen: tylko nie śmiać mi się tu :twisted: Ze względu, że się przeprowadzam do swojego mieszkania, będę mógł postawić takie akwa, jakie będę chciał. No i wymyśliłem, że założę zbiornik o długości 2 metry, a obecną 150 użyję, jako akwa dla ryb, które będą w 160l. Mam nadzieję,że rozumiecie. :D

Jeśli fundusze pozwolą, to zrobię to właśnie w przeciągu roku.

Teraz nie wiem, czy jest sens robienia tła do tego 160l akwa?bo one bez względu na rozwiązanie nie jest docelowe. Może zrobić tylko np czarną folię. Od razu mówię, że nie będę nic sztucznego kupował. Co myślicie?

Pozwolę sobie dodać ankietę :D

Opublikowano

Zagłosowałem żeby robić z Cr a dlaczego ? dlatego że każda produkcja takiego tła wzbogaca nas o wiedze która jest niezbędna do zrobienia dobrego tła tzn. chodzi mi o to ze np. ja ,a czytałem twoje posty to wiem , że i ty na dzień dzisiejszy byś zrobił kilak rzeczy inaczej, a po kolejnym tle będziesz na pewno miał inne spostrzeżenia a i zmiana jest potrzebna :)

Opublikowano

Myślałem o tym w podobny sposób Zbigniew. Mam fajny pomysł i chciałbym go wprowadzić w życie, tylko właśnie nie wiem, czy ma to sens... Ale zawsze to jakieś testy :mrgreen:

Opublikowano

Moje zdanie znasz, a do tego dochodzi ze ty planujesz to w rok, ale może ci się uda szybciej (czego Ci życzę) ale może się to trochę przedłużyć i chyba lepiej patrzeć i mieć tło własnego projektu (oczywiście folia to też własny projekt ale nie tak twórczy jak CR)

Opublikowano

Hm wiesz sis rok to jednak kawałek czasu :wink: Choć czarna folia w niejednym akwa świetnie się prezentuje, to ja bym machnął z cr. Pobrudzisz trochę popaćkasz, może w praniu nowe pomysły i projekty przyjdą Ci do głowy. I tak jak Zbigniew pisze, zawsze przyda się porcja nowego doświadczenia w dziedzinie :D Zależy tylko czy masz czas i czy Ci się chce, no ale to już inna sprawa. Głosuje na Cr.

Opublikowano

hmmm, mało wypowiedzi :( ale przynajmniej głosów więcej :D na razie bez zdecydowanego faworyta, ale chyba zdecyduję się na cr. Mam kilka pomysłów, faktycznie lepiej je przetestować teraz, na przejściowym akwa, niż na późniejszym docelowym experymentować :wink: chyba postawię na cr..... zobaczymy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.