ukasz Opublikowano 16 Września 2022 #1 Opublikowano 16 Września 2022 Witam wczoraj zbadałem wodę i parametry wody są ok. W niedzielę jadę po ryby 15 saulosi i 10 maingano w wielkości około 4-5cm. Zakupiłem pokarmy naturefood plant s, hs aqua spirulina flakes, hs aqua cichlid flakes. Proszę o jadłospis dla ww ryb i czy powiniennem dokupić jeszcze jakiś pokarm? Pozdrawiam
Andrzej Głuszyca Opublikowano 16 Września 2022 #2 Opublikowano 16 Września 2022 Dołożyłbym raz w tygodniu Tripocal D-Allio Plus. Z tego względu , że ma w sobie dużą zawartość czosnku co bardzo korzystnie wpływa na układ trawienny ryb. Ryby masz małe to podałbym w płatkach na początku. Potem przeszedłbym na granulat. Ale to Twój wybór. Ja dawałem zawsze granulat i maluchy sobie radziły. 1 1
ukasz Opublikowano 16 Września 2022 Autor #3 Opublikowano 16 Września 2022 Z czego wyczytałem pokarmy HS Aqua też posiadają czosnek. W hodowli zakupiłem też pokam AQUATIC Nature - African Cichlid Excel Color oraz dostałem gratis pokarm tetra pro energy multi-crips. Czy jakaś dobra duszyczka może rozpisać mi na tydzień jadłospis z posiadanych pokarmów? AQUATIC Nature - African Cichlid Excel Color Tetra pro energy multi-crips Naturefood plant s HS Aqua spirulina flakes HS Aqua cichlid Flakes Pozdrawiam
Andrzej Głuszyca Opublikowano 16 Września 2022 #4 Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) 16 minut temu, łakuś napisał: Z czego wyczytałem pokarmy HS Aqua też posiadają czosnek Owszem..ale procentowo mniej jak D-Alio. Stąd jest polecany 1 x na tydzień. 16 minut temu, łakuś napisał: Czy jakaś dobra duszyczka może rozpisać mi na tydzień jadłospis z posiadanych pokarmów? Nie ma to najmniejszego znaczenia. podawaj jak Tobie wygodnie. Najlepiej naprzemiennie. Edytowane 16 Września 2022 przez Andrzej Głuszyca 2 1
Rekomendowane odpowiedzi