Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

chcę się podzielić z Wami moim długo wyczekiwanym prezentem na 30 urodziny jakim jest akwarium z biotopem Malawi. Jest to szkiełko Juwela 150x50x60 cm. Filtracja oparta na 2x Juwel Bioflow XL póki rybki małe, potem prawdopodobnie wymienię pompy z 1000l na 1500l. 

W obsadzie aktualnie: 13 sztuk Chindongo Saulosi, 9 sztuk Pseudotropheus Acei Luwala i 9 sztuk Pseudotropheus cyaneorhabdos "maingano". Rybki wpuszczone wczoraj późnym wieczorem zostały zakupione w Tan-Malu, już teraz super się prezentują. W przyszłości dojdzie do nich jeszcze kilka sztuk Metriaclima "elongatus chailosi". Aktualnie nie były dostępne.  

IMG_20220910_140009.thumb.jpg.2fe5e890291e89a691b2121310f77406.jpg

• Lubię to 6
Opublikowano (edytowane)

Gratuluje prezentu i najlepszego z okazji 30 lat 🍻. Jeśli mogę doradzić to pomyśl nad podniesieniem aranżacji. Ponadto jak widzę masz również tło firmy Juwel, możesz dokupić osłonę do filtrów również tej firmy.

Osłona filtra

Edytowane przez Bastian
Opublikowano

@Bastian osłonę na filtry pewnie zakupię jak tylko żona przetrawi dotychczasowe wydatki 🤣😅

Tymczasem zauważyłem, że Pysie są wręcz zafascynowane telewizorem xD zbiegły się chyba wszystkie do niego 

IMG_20220910_203129.thumb.jpg.a2ae22c1f4784045c092e635392cc749.jpg

• Lubię to 6