Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rewelacja... ale no właśnie ale przy tej wysokości dał bym więcej niż 150 głębi... nie wiem ile masz z tyłu miejsca.... dołożył bym co najmniej 50 cm.... wiem co mówię...

• Lubię to 1
Opublikowano
12 minut temu, crav napisał:

Rewelacja... ale no właśnie ale przy tej wysokości dał bym więcej niż 150 głębi... nie wiem ile masz z tyłu miejsca.... dołożył bym co najmniej 50 cm.... wiem co mówię...

Dzięki ;) Zgadza się, chętnie zrobiłbym 200cm głębi, ale to już maks co mogę poświęcić. Szkoda, bardzo szkoda, ale życie to kompromisy :P Będę próbował "powiększać głębię" wystrojem. Będzie dobrze ;) 

• Lubię to 1
Opublikowano
5 godzin temu, bojack napisał:

Zgadza się, chętnie zrobiłbym 200cm głębi, ale to już maks co mogę poświęcić.

Ja tam z tyłu widzę las. Jest jeszcze miejsce, żeby dołożyć głębię 😁

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, iquitos68 napisał:

Ja tam z tyłu widzę las. Jest jeszcze miejsce, żeby dołożyć głębię 😁

Haha, idąc tym tokiem myślenia, to faktycznie można jeszcze trochę powiększyć :D :D :D

Opublikowano
18 godzin temu, bojack napisał:

Dzięki ;) Zgadza się, chętnie zrobiłbym 200cm głębi, ale to już maks co mogę poświęcić. Szkoda, bardzo szkoda, ale życie to kompromisy :P Będę próbował "powiększać głębię" wystrojem. Będzie dobrze ;) 

Życzę Ci tylko takich kompromisów 😉 będzie dobrze...

• Lubię to 1
  • Bartek_De zmienił(a) tytuł na Projekt 375x150x135h
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich,

Krótka przerwa w wizytach na forum, bo czasu mało, a zajęć dużo. Wylana płyta, belki, ściany. Zatopione 6 rurek fi50 po brzegach i na środku. Przygotowany odpływ do oddzielnego zbiornika na podwórku + drugi odpływ do kanalizacji gdybym chciał się jakiegoś bałaganu pozbyć. Doprowadzona oddzielna nitka podłogówki i oddzielne 3 fazy zasilania :D 

Teraz będzie dłuższa przerwa, bo jednak najpierw dokończę dom, potem będę się zajmował zbiornikiem. W wolnej chwili wrzucę zdjęcia.

Aha, no i najważniejsze. Po dłuższej dyskusji z @crav na ostatnim spotkaniu klubu udało się zrobić 375x200x135 :P 

• Lubię to 7