Lechu0031 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 #1 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Siema czy ktoś z was ma w swoim baniaku oświetlenie fluval led plant? Mam baniak 100x40x50 i zastanawiam się nad zmiana oświetlenia. Budżet ok 900 pln, szukam czegoś sterowanego telefonem. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
bojack Opublikowano 8 Kwietnia 2021 #2 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zainteresuj się modułami/taśmami led + sterownik, np. Led Dimmer Pro. Całość łatwa w wykonaniu, wyjdzie Cię połowę tej kwoty, będziesz miał sterownie z telefonu/kompa i efekt będzie na pewno lepszy. Dodatkowo możesz sterować też innymi urządzeniami, bo jest wersja sterownika z termometrem. Polecam Cytuj
Lechu0031 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor #3 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Jak ktoś mi zrobi takie coś to zapłacę Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
bojack Opublikowano 8 Kwietnia 2021 #4 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 12 minut temu, Lechu0031 napisał: Jak ktoś mi zrobi takie coś to zapłacę Mamy tu na forum osoby specjalizujące się w oświetleniu. Pytaj @Aqua-Dreams Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi