MaciejJazg Opublikowano 24 Lutego 2021 #1 Opublikowano 24 Lutego 2021 Witam, chciałem podać moim pyszczakom mrożony wodzień, poszedłem do toalety i poprosiłem mamę o to aby nalała do naczynia z kostką ciepłej wody, niestety mama nalała wrzątek czy to nic nie zmienia i mogę to podać rybką, czy porcja do wyrzucenia?
Robson79 Opublikowano 24 Lutego 2021 #2 Opublikowano 24 Lutego 2021 Ja bym wyrzucił. Na przyszłość to wrzucaj mrożonki do naczynia z wodą z akwarium, a najlepiej przepłucz na sitku pod bieżącą wodą... 1
MaciejJazg Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor #3 Opublikowano 24 Lutego 2021 no to drugą porcję tak przygotuje
aro600 Opublikowano 24 Lutego 2021 #4 Opublikowano 24 Lutego 2021 Ja bym wyrzucił. Na przyszłość to wrzucaj mrożonki do naczynia z wodą z akwarium, a najlepiej przepłucz na sitku pod bieżącą wodą...Dokładnie najlepiej przepłukać pod bieżącą wodą tylko zimną, a nie gorącą. Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Lutego 2021 #5 Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) 10 godzin temu, MaciejJazg napisał: Witam, chciałem podać moim pyszczakom mrożony wodzień, poszedłem do toalety i poprosiłem mamę o to aby nalała do naczynia z kostką ciepłej wody, niestety mama nalała wrząte Wyrzuć. Zaparzony jest mniej wartościowy. Ja zawsze nabieram wody z akwa do kieliszka , odczekam kilka minut i wlewam porcjami do zbiornika. Edytowane 25 Lutego 2021 przez AndrzejGłuszyca 2
Rekomendowane odpowiedzi