Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam kogoś godnego polecenia ( najlepiej ze Śląska, bo dostawa tańsza) kto zrobi mi akwarium 200x50x60 h, szyba 12mm, 3 szyby optiwhite, silikon bezbarwny. Zostawiam to tutaj, bo nie chce naciąć się na jakiegoś partacza kto byle jak w stodole poskleja i wyśle. 

Opublikowano (edytowane)

Ja zamawiałem w Nexus w Rudzie Śląskiej generalnie akwarium ok ale...

Termin i kontakt oraz sposób rozmowy do duuuuuużej poprawy. Oprócz tego zamówiłem przód i boki z Opti a zrobili cały baniak z float :( i tłumaczenie że w tym samym czasie ktoś zamówił dokładnie taki sam baniak i że doszło do zamiany akwa :D to ja mówię, że jak macie dwa takie same to teraz przywieźcie mi to właściwe, na to usłyszałem, że nie nie te moje to dopiero oni muszą skleić :( 

Jak już przyszło to niestety ale .... folia na tylniej szybie ma uszkodzenia i bąble które teraz są widoczne jak zalałem baniak. Oraz niestety całe akwa jest przekoszone w sensie nie jest równym prostokątem  i na blacie szafki to niestety widać :(

Cena w sumie atrakcyjna ale ..... jak masz cierpliwość i chęć doglądania swojego zamówienia to w sumie nie jest źle. Ja po wszystkim dostałem rabat na to moje szkło ale musiałem się nadzwonić i interesować się cały czas ostatnim etapem zamówienia gdzie było już grubo po terminie  :(

Masz jeszcze Myciok z Mikołowa same pozytywne opinie wyczytałem na ich temat, ale dla mnie było za daleko :( a do rudy jechałem osobiście zamówić i zobaczyć jak to robią.

Pozdrawiam

Edytowane przez Radzik
Opublikowano

Jest jeszcze aquarium-fish, zamawiałem tam kiedyś akwarium 480 litrow tylko klejony czarnym silikonem i akwarium było przyzwoicie zrobione jakoś szlifu nie powalała, ale ogólnie klejenie zrobione starannie, wymiary trzymało itp.

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, aro600 napisał:

Jest jeszcze aquarium-fish

Tą firmę bym sobie darował, miałem trzy zbiorniki od nich, jakość wykonania każdego inna, ale żaden nie był wykonany przyzwoicie, teraz mam z e-rybki i do niego porównuję.

Opublikowano
Tą firmę bym sobie darował, miałem trzy zbiorniki od nich, jakość wykonania każdego inna, ale żaden nie był wykonany przyzwoicie, teraz mam z e-rybki i do niego porównuję.
Słyszałem dobre opinie o e-rybka, ale nigdy nie miałem od nich akwarium.

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Akwarium Myciok z Mikołowa?

Ja zamawiałem u nich swoje akwarium, a potem jeszcze 4 inne. Wszystkie wykonane bardzo pięknie. Wymiary zgodne co do milimetra. Przekątne akwarium też równiutkie, wzmocnienia przyklejone na jednakowym poziomie.

Na ich stronie masz kalkulator akwarystyczny, który wstępnie pokaże Ci ile trzeba u nich wydać na takie akwarium

Opublikowano
11 minut temu, klinsman87 napisał:

A tak zupełnie technicznie zapytam. Akwarium 200x50x60h ze szkła 12, czy 10 ??

Zdecydowanie 12mm

• Lubię to 2
Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie mam...przy tych wymiarach 200x50x60h i gr szyby 12 mm robilibyście optiwhite czy nie? Bo to spora różnica na cenie akwarium wychodzi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.