Andrzej Głuszyca Opublikowano 30 Sierpnia 2020 #11 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 12 minut temu, Bezprym napisał: Ten duży postaw na sztorc Wg mnie lepiej go zmienić jak pisałem i z powodów o których wspomniałem.
Woythas Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor #12 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Jutro jak nie znajdę takiego dużego w tym samym kolorze to wtedy zrobię coś Ala rumowisko z mniejszych w tym samym odcieniuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Woythas Opublikowano 8 Września 2020 Autor #13 Opublikowano 8 Września 2020 Udało się stworzyć stelaż i zrobić blat oraz dobrać jeszcze trochę kamieni. A postęp prac prezentuje się tak:Stelaż zrobiony z profili stalowych 30x30x2, na górna część położone dwa pokłady 2,5 mm pod panele i na to dwie płyty 18 mm skręcone ze sobą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1
Woythas Opublikowano 11 Września 2020 Autor #14 Opublikowano 11 Września 2020 Dzisiaj Baniaczek wylądował już na stelażu a w baniaku zestaw kamieni w takiej aranżacji: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1
matejk Opublikowano 11 Września 2020 #15 Opublikowano 11 Września 2020 Trochę małe szczeliny pomiędzy kamolami, zalegajace odchody, masa narybku , ale z czasem większe ryby nie będą miały gdzie pływać .
edzzio Opublikowano 12 Września 2020 #16 Opublikowano 12 Września 2020 Aranżacja zależy od tego jaką obsadę będziesz miał. Szczeliny fakt male ale jeśli cyrkulacja będzie może da radę. Koledzy mają dno wyłożone kamieniami a tam na pewno też nie jedno gównienko wpada
Woythas Opublikowano 12 Września 2020 Autor #17 Opublikowano 12 Września 2020 Co do obsady to napewno Saulosi z istniejącego 112 l plus jeszcze coś ale jeszcze nie wiem jaki drugi gatunek pysków. Odnośnie szczelin to faktycznie muszę trochę zmodyfikować układ kamulcow Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Tom74 Opublikowano 12 Września 2020 #18 Opublikowano 12 Września 2020 Fajnie zagruzowanym. Zostaw jak jest. Jaką przewidujesz filtrację? Mocna pompa ogarnie calą cyrkulacje. Podobać ma się Tobie.
Woythas Opublikowano 12 Września 2020 Autor #19 Opublikowano 12 Września 2020 Filtracja docelowo narurowiec, a narazie Aquael ultramax 1000 plus Aquael turbo 1000. A ilosc kamieni zostanie jak jest ewentualnie może jeszcze je poprzekładać, warto rozważyć kilka opcji ułożenia gruzu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Rekomendowane odpowiedzi