Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A można zrobić to na mapach google? lub podobnej gdzie będzie można kliknąć w lokalizację itp?

skład kamienia:

(mazowieckie-Warszawa)

Piaseczno - Konstancin

ul. Miriama Przesmyckiego 65

wjazd od ul. Agrestowej

wielu akwarystów tam kupuje

Opublikowano

Pewnie ze mozna zrobic. jest do tego api i polowa elementow w serwisie.Była taka możliwość tworzenia mapy zasięgów ryb. Ale do tej pory nikomu się nie chciało.

Opublikowano
A można zrobić to na mapach google? lub podobnej gdzie będzie można kliknąć w lokalizację itp?

A miałem napisać wczoraj tylko mi czasu brakło, że się da tylko takie cuda to nabe albo Sir_Yaro:smile:

Opublikowano

Skład ogólnobudowlany "CARBON" - Syców, ul. Kusocińskiego 1a, woj. dolnośląskie. Spory wybór kamienia różne frakcje (serpentynit, wapienie, piaskowce, gnejsy, granity, łupek) dobre ceny, pól roku wstecz kupowałem serpentynit 18gr/kg.

Opublikowano
Pewnie ze mozna zrobic. jest do tego api i polowa elementow w serwisie.Była taka możliwość tworzenia mapy zasięgów ryb. Ale do tej pory nikomu się nie chciało.

Możesz dać jakiś link bo nie mogę znaleźć? Może w ramach wolnego czasu coś się pomyśli.

Opublikowano

Wczoraj znalazłem coś bardzo obiecującego jako dodatek do skryptu galerii. Na razie musze to jakoś opracować, potem się pochwalę jak wyszło i ocenicie czy się to nadaje. W sumie to jest interface do google maps z możliwością dodawania fot, znacznikow, tras, obszarów itd.

Opublikowano
Wczoraj znalazłem coś bardzo obiecującego jako dodatek do skryptu galerii. Na razie musze to jakoś opracować, potem się pochwalę jak wyszło i ocenicie czy się to nadaje. W sumie to jest interface do google maps z możliwością dodawania fot, znacznikow, tras, obszarów itd.

Dokładnie o takie rozwiązanie mi chodziło, na forach samochodowych miłośników aut różnych marek jest wykorzystywane jako assistance przyjacielskie.

Opublikowano

Polecam hurtownię kamieni w Chmielnikach k. Bydgoszczy. Bardzo duży wybór kamieni, wszystko ładnie posortowane, czyste. Działają w internecie http://www.hurtowniakamienia.pl/StoneGarden.html, na allegro. Sam kupowałem u nich kamienie do akwa, keramzyt do hydroponiki itd...

Na mapce będzie doskonałym uzupełnieniem do hodowli p. Pawlaka - malawiści z kujawsko-pomorskiego mają zapewniony spokojny byt :)