firefighter1 Opublikowano 10 Grudnia 2012 #11 Opublikowano 10 Grudnia 2012 A można zrobić to na mapach google? lub podobnej gdzie będzie można kliknąć w lokalizację itp? skład kamienia: (mazowieckie-Warszawa) Piaseczno - Konstancin ul. Miriama Przesmyckiego 65 wjazd od ul. Agrestowej wielu akwarystów tam kupuje Cytuj
nabe Opublikowano 10 Grudnia 2012 #12 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Pewnie ze mozna zrobic. jest do tego api i polowa elementow w serwisie.Była taka możliwość tworzenia mapy zasięgów ryb. Ale do tej pory nikomu się nie chciało. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor #13 Opublikowano 11 Grudnia 2012 A można zrobić to na mapach google? lub podobnej gdzie będzie można kliknąć w lokalizację itp? A miałem napisać wczoraj tylko mi czasu brakło, że się da tylko takie cuda to nabe albo Sir_Yaro:smile: Cytuj
Kriso Opublikowano 12 Grudnia 2012 #14 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Skład ogólnobudowlany "CARBON" - Syców, ul. Kusocińskiego 1a, woj. dolnośląskie. Spory wybór kamienia różne frakcje (serpentynit, wapienie, piaskowce, gnejsy, granity, łupek) dobre ceny, pól roku wstecz kupowałem serpentynit 18gr/kg. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor #15 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Pewnie ze mozna zrobic. jest do tego api i polowa elementow w serwisie.Była taka możliwość tworzenia mapy zasięgów ryb. Ale do tej pory nikomu się nie chciało. Możesz dać jakiś link bo nie mogę znaleźć? Może w ramach wolnego czasu coś się pomyśli. Cytuj
nabe Opublikowano 12 Grudnia 2012 #16 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wczoraj znalazłem coś bardzo obiecującego jako dodatek do skryptu galerii. Na razie musze to jakoś opracować, potem się pochwalę jak wyszło i ocenicie czy się to nadaje. W sumie to jest interface do google maps z możliwością dodawania fot, znacznikow, tras, obszarów itd. Cytuj
firefighter1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 #17 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wczoraj znalazłem coś bardzo obiecującego jako dodatek do skryptu galerii. Na razie musze to jakoś opracować, potem się pochwalę jak wyszło i ocenicie czy się to nadaje. W sumie to jest interface do google maps z możliwością dodawania fot, znacznikow, tras, obszarów itd. Dokładnie o takie rozwiązanie mi chodziło, na forach samochodowych miłośników aut różnych marek jest wykorzystywane jako assistance przyjacielskie. Cytuj
pit73 Opublikowano 13 Grudnia 2012 #18 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Polecam hurtownię kamieni w Chmielnikach k. Bydgoszczy. Bardzo duży wybór kamieni, wszystko ładnie posortowane, czyste. Działają w internecie http://www.hurtowniakamienia.pl/StoneGarden.html, na allegro. Sam kupowałem u nich kamienie do akwa, keramzyt do hydroponiki itd... Na mapce będzie doskonałym uzupełnieniem do hodowli p. Pawlaka - malawiści z kujawsko-pomorskiego mają zapewniony spokojny byt Cytuj
crav Opublikowano 13 Grudnia 2012 #19 Opublikowano 13 Grudnia 2012 większość zakupów robię w malawishop w sosnowcu (ryb nie maja), skład kamieni ART-STONEX również sosnowiec Cytuj
ryrek Opublikowano 14 Grudnia 2012 #20 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam a ja znam kopalnie magnezytu w grochowej koło zabkowic sląskich,tam byłem po serpentynit zielony,cała góra do wyboru za free http://www.magnezyty.com.pl/galeria.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi