Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, mlody.czub napisał:

zaciekawil mnie w artykule ten niebieski krab malawi.

..mówiąc oględnie z naszego biotopu. Tak samo jak porośnięte brzegi jeziora. No i nic nikt tam nie wspomina o serpentynicie:)

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał:

..mówiąc oględnie z naszego biotopu. Tak samo jak porośnięte brzegi jeziora. No i nic nikt tam nie wspomina o serpentynicie:)

I silne sloneczne swiatlo padajace prostopadle do na tafle jeziora. Dzieki czystej wodzie bardzo silnie oswietlone rybki co ma rowniez wplyw na wybarwienie. A tu kazdego się jedzie ze ma za mocne swiatlo i to bez sensu i zeby zmienic :lol:

No fajny on jest :cool:

Edytowane przez mlody.czub
  • Lubię to 1
Opublikowano
1 minutę temu, mlody.czub napisał:

I silne sloneczne swiatlo padajace prostopadle do na tafle jeziora. Dzieki czystej wodzie bardzo silnie oswietlone rybki co ma rowniez wplyw na wybarwienie. A tu kazdego się jedzie ze ma za mocne swiatlo i to bez sensu i zeby zmienic :lol:

:):):) w większości mamy wszystko na opak  jeżeli chodzi o aranż :):):) Też mam na opak. Ale co ważne wg mnie to nie krytykować ,że ktoś nie ma trendy a po prostu szanować cudze gusty.Bo jak się okazuje to często są bardzo zbliżone do tego co jest w jeziorze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.04.2018 o 20:52, mlody.czub napisał:

No fajny on jest :cool:

Bardziej urzekły mnie haremy Chindongo saulosi :D;) 

Edytowane przez egon44
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.