kaziu21 Opublikowano 28 Marca 2021 #11 Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) W dniu 23.02.2020 o 15:06, prezesik25 napisał: No i przyszedł czas zmiany tła. Było tak: Jest tak: Czarna okleina zeszła bez problemu. Naklejona została turkusowa firmy Oracal. Edit: Jasne tło wiele wybacza. Nie widać paprochów pływających w toni wodnej oraz mniej widoczne są rysy na przedniej szybie. Woda wydaje się bardziej krystaliczna. Dla mnie bomba Jak po roku sprawuje się ta okleina ? Oklejales filtr czy nie razi Cię aż tak w oczy? i drugie pytanie, jest to folia dwustronna ? Edytowane 28 Marca 2021 przez kaziu21
prezesik25 Opublikowano 28 Marca 2021 Autor #12 Opublikowano 28 Marca 2021 Jest to okleina klejona jednostronnie, ale barwa jest po dwóch stronach.Okleinę zostawiłem, a wstawiłem do akwarium tło strukturalne.Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 3
kaziu21 Opublikowano 28 Marca 2021 #13 Opublikowano 28 Marca 2021 A sama okleina lepszej jakości niż folia z budowlanego? Robi różnice mat i nie ma zbyt dużych lustrzanych odbić?
prezesik25 Opublikowano 29 Marca 2021 Autor #14 Opublikowano 29 Marca 2021 Nie wiem, o jakiej folii budowlanej piszesz, ale okleina jest spoko i nie ma efektu lusterka.Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi