Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ok już nie będę więcej nic pisał.Pozdrawiam 
Nie ma się na co obrażać, wystarczy czytać ze zrozumieniem. Ty podałeś link do forum i spoko, ktoś inny podał konkretny gatunek ryb spoza naszego biotopu i raczej o to chodzi moderatorom.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano

Bardziej chyba chodzi aby nikt się nigdy nie dowiedział że istnieją inne fora o innych rybach a to najjjjjj to forum malawi, ale co tam moderatom może więcej.

• Smutny 1
Opublikowano (edytowane)

Kolego @janas1970uwierz, zanim tu trafiłem przeglądałem inne fora. W porównaniu z tym to tam wiadomości jak na lekarstwo o frekwencji nie wspomnę.Zazwyczaj idą tam Ci którzy są tu banowani lub niezadowoleni z naszych rad i tam sieją ferment. Zauważ że my tu staramy się stworzyć w miarę możliwości jak najlepsze warunki rybom dlatego narzucamy takie wymogi przy planowaniu obsad i litrażu. Jeśli zależy tobie na rybach to przyjmiesz krytykę na klatę i pójdziesz za naszymi radami a jeśli nie to trudno. 

Edytowane przez Bezprym
  • Lubię to 5
  • Zmieszany 1
Opublikowano (edytowane)

Kolego...czwarty raz w tym dwa razy na PW Ci napisałem..nie chodzi o Twój link który podałeś . To było Ok. Ale widzę , że dalej udawadniasz swoją teorię spiskową. Przeczytaj to jeszcze raz. Podejrzewam ,że robisz te zamieszanie celowo z uporem maniaka twierdząc ,że dotyczyło to lubią którego podałeś. A tak nie było co wynika z treści mojego posta.

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
Opublikowano
18 godzin temu, AndrzejGłuszyca napisał:

Nie stała się krzywda nikomu..ale dla przypomnienia..jesteśmy na forum Malawi a Nie Tanganiki i udzielamy porad odnośnie obsad ryb żyjących w jeziorze Malawi. Nie jest  to forum dotyczące innych biotopów. I nie była to reakcja na Twój post polecający inny biotop bo to akurat jest OK.

Zapewne to była Andrzeju reakcja na mój wpis.

Fakt troszkę się zagalopowałem z tą obsadą i mogłem to napisać inaczej,ale z drugiej strony sam dobrze wiesz że 112l akwarium nie nadaje się na ryby z biotopu Malawi,oczywiście to nie znaczy że mamy tu polecać obsady z poza biotopu Malawi.

Mój błąd,i  mam nadzieję Andrzeju że będziesz wyrozumiały względem tego co napisałem w poprzednim poście.

• Lubię to 2
  • Haha 1