Skocz do zawartości

niebieska folia jako tlo-gdzie kupic w Poznaniu???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje jasno-niebieska, błekitna folie przylepna, badz taka ktorej uzywa sie do wyklajania aut, jako tlo do akwa, ktos wie gdzie tego szukac w Poznaniu. W sklepach zoo maja zwykle tla, ktore nie przypadaja mi do gustu, a widze niekiedy,ze sami sklepikarze wyklejaja taka folia tylne szyby akwa. Oczywiscie zeden nie przyzna sie gdzie to kupil, bo woli opchnac mi zwykle tlo, wiec czy ktos wie gdzie to kupic, albo czy ktos cos takiego zakladal i wie w jakich sklepach/firmach tego szukac???

Opublikowano

sprawdze ta lambde, ponoc gdzies w centrum jest cos takiego, gdzies na strzeleckiej....narazie mnie w leroy zalamali bo chcialem kupic kawalek styropianu ( 10mm gruby ) pod akwa to mi powiedzieli ,ze cala zgrzewe mam sobie kupic....pol pokoju bym z tej zgrzewki oblozyl i znowu szukanie detalu,aha, a wiesz moze gdzie jakis fajny skladzik z wapieniami znajde bo sklepach to zdzieraja strasznie, narazie namierzylem na podolańskiej, ale jeszcze tam nie bylem.

Opublikowano

Witam,

styropian kupisz na sztuki w budom markecie na Składowej.

Kamienie natomiast dostałem na ul ...w każdym razie Podolany obok Izby.

Lupki ,wapienie itp.Ja za 40kg łupka dałem 10zł.

Opublikowano

Ja wapienie kupiłem w składzie w Łęczycy (z poznania przez Dębiec, ew. Górczyn do Lubonia i na Puszczykowo). Wybór w kamieniach spory, ale wapieni niewiele. Ceny też nie są niskie - 5 za niewielki, 10 za większy.

PS. Poznaniaków ostatnio sporo na forum, więc można by zrobić jakieś małe spotkanie :wink: .

Opublikowano

no ale Poznaniakow tutaj....na podolanska jade dzisiaj, kurcze przez łęczyce przejezdzam codziennie prawie, ale kamlotow tam nie widzialem, czyzby to tam, gdzie ten duzy plac z art. ogrodniczymi???...to pozostal tylko piach to znalezienie, jak najjasniejszy oczywiscie....i ta folia....a da rade jakos samemu tlo zrobic, na jakas plyte przykleic jakies lupki, albo male kawalki piaskowca??????????????

Opublikowano

styropian kupuje w leroy i jeszcze nigdy mi nic nikt nie powiedzial.

na obornickiej jest jeden sklad z kamolami drugi jest na lechickiej jadac od piatkowa mijasz rado i przed przejazdem kolejowym po lewej stronie. piach mozesz dostac w zwirowni w luboniu a jak chcesz idealnie bialy to musi byc kwarcowy o najmniejszej granulacji niestety ja sobie załatwiam od kumpla z jego roboty :twisted: a nie wiem gdzie taki mozna dostać

folie kupisz na ul. strusia (boczna od głogowskiej jadac od centrum po lewej stronie.) a jak chcesz wiedziec cos o tle to wejdz na dział diy :wink:

Opublikowano

no widzisz, a mi w leroy powiedzieli, ze jak nie luzem jakiegos styropu do rozpakowac paczki nie moge, jedyne co wtedy moge to kupic cala zgrzewe,a potrzebuje gora dwa kawalki, pod akwa i na tyl, no nic dzis podbijam do budomarketu i gdzies po lupki...wykarze sie lenistwem i piach kupie w sklepie, na szukanie i jezdzenie wydam tyle ile na piach w sklepie, pzdr. wszystkich, szczegolnie z Poznania i okolic, zdrowych i spokojnych Świat