Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę pozmieniałem, dołożyłem kilka większych kamieni, częściowo udało mi się zasłonić filtr.

Jest sporo większych kryjówek - również na wylot, kilka grot, więc i dorosłe ryby będą miały się gdzie chować.

Wydaje mi się że nie wygląda już jak kartoflisko...

IMG_20190306_140947.thumb.jpg.6d97e30abcc56d65f01a9bca28163c42.jpg

Opublikowano

Mi też się tak wydaje. Poza tym idzie taka górka od lewej do prawej. Moim zdaniem lewa strona jest za nisko - ale może chciałeś uzyskać taki efekt?

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
8 minut temu, pyzy22 napisał:

Mi też się tak wydaje. Poza tym idzie taka górka od lewej do prawej. Moim zdaniem lewa strona jest za nisko - ale może chciałeś uzyskać taki efekt?

Teoretycznie jest to jeden ze sposobów tworzenia aranżacji. Z lewej do prawej, z prawej do lewej, wyspa na środku, albo dwie wyspy na bokach.
Oczywiście można robić inne ,,wersje" ale tego bym się w tym wystroju nie czepiał :)

Nie wiem czy kamienie są duże czy małe, bo szczerze powiem nie wiem w jakim litrażu te kamienie siedzą :) Chociaż fakt - jeden naprawdę duży głaz po prawej zrobiłby robotę, a od niego puściłbym te mniejsze w lewą stronę.

Opublikowano

Spadek z prawej do lewej jest zamierzony chciałem dać duży kamień z prawej strony lecz żadnego z tych co mam nie udało mi się ustawić stabilnie, tak żeby jeszcze zasłaniał chociaż trochę szpej który siedzi w prawym rogu z tych kilku prób które zrobiłem ta mi się podoba najbardziej dlatego tak zostało

Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, sowiszczak napisał:

Trochę pozmieniałem, dołożyłem kilka większych kamieni, częściowo udało mi się zasłonić filtr.

Jest sporo większych kryjówek - również na wylot, kilka grot, więc i dorosłe ryby będą miały się gdzie chować.

Wydaje mi się że nie wygląda już jak kartoflisko...

IMG_20190306_140947.thumb.jpg.6d97e30abcc56d65f01a9bca28163c42.jpg

Czy te kamienie z prawej strony dotykają szyby, czy tylko na zdjęciu tak to wygląda?

Opublikowano

No i gitara. Najważniejsze, że Tobie się podoba i aranżacja nie przeszkadza w swobodnym przepływie. Pozdro