sj1950 Opublikowano 29 Listopada 2018 #21 Opublikowano 29 Listopada 2018 Jestem zainteresowany. Mbuna roślinożerna i wszystkożerna.
yaro Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor #22 Opublikowano 29 Listopada 2018 1 godzinę temu, egon44 napisał: Jarku wiem że się znów wcinam,ale chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób ma być przeprowadzone to losowanie? Nie zastanawiałem się jeszcze, albo losy, albo wręczę tym najbardziej aktywnym, albo zgodnie z kolejnością zgłaszania się. 1
yaro Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor #23 Opublikowano 30 Listopada 2018 Do testów zgłosiło się 20 klubowiczów, czekam na deklarację od paru osób odnośnie tego jakie posiadają ryby i jakich rozmiarów by móc dopasować pokarmy zgodnie z ich rozmiarem i zwyczajami pokarmowymi. Nie jestem w stanie podzielić tak by każdy dostał to samo i tak samo, mam jednak nadzieję, że każdy będzie zadowolony. Pragnę jeszcze tylko poinformować, że do każdego z nas kto będzie testował pokarm będzie należał obowiązek opisania testu, zamieszczenia swoich spostrzeżeń i upublicznienia ich na łamach forum w wyznaczonym specjalnie do tego miejscu. Stosowne oświadczenie woli zostanie do Was wysłane przez PW i zostaniecie poproszeni po jego wypełnieniu o odesłanie jego do mnie. 4
Rekomendowane odpowiedzi