Skocz do zawartości

500l - czas zacząć .......będzie ciekawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cos nie tak z jakością  

Samo mi kompresuje do takiej

Robie to pierwszy raz , jak ktoś pomoże będę mega wdzięczny .

Ja mam dobrą jakość (720p). Po wrzuceniu filmu na YT musisz chwilę poczekać bo jest on przetwarzany i w tym czasie wyświetla się w słabej jakości.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na dzień dzisiejszy 🙂

Cały czas próbuje się przekonać do tych okrzemek 😕

Rybki rosną 🙂 , ale zdecydowanie odstają od nich Yellow ( strasznie liche pokolenie , różnica w dorastaniu ogromna )

Parametry w normie .

Walczę nadal z prawidłową cyrkulacją i chyba zacznę również z klarownością wody . 

A9A4150C-2F0F-40FA-B6BF-57B65FCD8B36.thumb.jpeg.aa67d90cd0dee58c2be70580d44a4d62.jpeg

• Lubię to 7
Opublikowano (edytowane)

Akwarium wygląda SUPER 👌💪👍 i niewiem czego chcesz od tych okrzemek... 🤔  Natomiast jeśli chodzi o Yellowy to są najbardziej "mięsożerne" z całej obsady, więc na diecie bardziej roślinnej niestety będą rosły wolniej... 

Edytowane przez Robson79
  • Lubię to 2
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mega się cieszę , zwłaszcza ze to zaledwie około 3 miesiące po starcie . 
Cała sytuacja świadczy o tym , że warunki są mocno OK .

Nic nie robię , zostawiam jak jest . 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

https://www.youtube.com/watch?v=VwUTrUXkcdo&feature=youtu.be

Na dzień dzisiejszy akwarium wyglada ok. Parametry w normie . Boczny głaz wyciągnąłem ,gdyż mam wrażenie, ze stanowił duża ścianę i ograniczał przestrzeń do pływania ; dodałem kilka mniejszym kamieni . Wciąż na kamieniach znajdują się okrzemki , choć w pewnym momencie lekko odpuściły . Marzą minusie zielone glony a najlepiej fioletowe :-). 

Doszły Acei i Rdzawe . Oczywiście duże przerobienie, ale do późniejszej redukcji . Myśle ze Acei wyciągnęły wszystki ryby do góry 🙂  Wszystkie ryby mocno podrosły 🙂 

Edytowane przez mazilo
  • Lubię to 3