Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Panie ładne cacka. :) Ehh, pięknie i gustownie. Co można więcej napisać? Może tylko tyle, że masz akwaria w moim stylu tj. wchodzisz do pomieszczenia i widzisz tylko baniaki bez zbędnych ozdobnikow w stylu paproci, lamp i innych szpargalow. Nic nie zaburza obserwacji. Po prostu akwaria z rybami. Gratuluję. :icon_cool:

Opublikowano

No Panie taki kącik akwarystyczny to bajka, też bym taki chciał... 🖒

No ale żeby nie było za słodko jeśli chodzi o obsadę to jak dla mnie za dużo tych ryb i gatunków... po prostu zbyt pstrokato ale to Tobie ma się podobać... 😉

• Lubię to 1
Opublikowano

Dziękuję. Komplementy od Was - ludzi, którzy już niejednego pyszczaka w życiu  mieli i widzieli - znaczą dla mnie wiele i bardzo mnie cieszą. Komentarz odnośnie wielości gatunków jak najbardziej uzasadniony. Ale po prostu nie mogę się opanować. podobają mi się wszystkie pyszczaki i najchętniej wszystkie miałbym u siebie. Ale się nie da. Smuteczek.:))

• Lubię to 3
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A co byś powiedział na przeniesienie wątku do działu "Życie w moim akwarium" ?  

Niezależnie od tego, czy aktualizacja byłaby teraz, czy za jakiś czas.:)

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 3.05.2019 o 22:10, tom77 napisał:

A co byś powiedział na przeniesienie wątku do działu "Życie w moim akwarium" ?  

Niezależnie od tego, czy aktualizacja byłaby teraz, czy za jakiś czas.:)

Zgodnie z Twoją i Pawła sugestią zaktualizował zakładając nowy wątek wyżej wymienionym dziale.

• Lubię to 1