Stuwa654321 Opublikowano 3 Listopada 2018 #1 Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam ile pyszczaków i jakie do mojego akwarium zakładam 180l a pyszczaki to ładna ryba
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Listopada 2018 #2 Opublikowano 3 Listopada 2018 Przeniosłem do właściwego działu.
egon44 Opublikowano 3 Listopada 2018 #3 Opublikowano 3 Listopada 2018 Jaki wymiar zbiornika? Podejrzewam że 100x40x45,ale fajnie by było abyś potwierdził... Do tego litrażu nada się tylko jeden gatunek mniejszej ryby z grupy mbuna... Są osoby co mogą polecać dwa gatunki,ale z mojego doświadczenia uważam,że na ten litraż max to jeden gatunek...
mlody.czub Opublikowano 4 Listopada 2018 #4 Opublikowano 4 Listopada 2018 Dwoch się nie kupuje bo to ryby haremowe, a już na pewno nie trzyma się ich z neonkam. Poczytaj najpierw trche o tych rybach w podstawach. Pyszczaki to piekne ryby ale zeby to okazaly musisz spelnic pewne kryteria hodowlane.
Stuwa654321 Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor #5 Opublikowano 4 Listopada 2018 Tak rozumiem co piszeczie na ten temat ale nie mam gdzie wpuscic bo dekoruje 180 i tam benda same pyszczaki a narazie musza byc w obecnym
Andrzej Głuszyca Opublikowano 4 Listopada 2018 #6 Opublikowano 4 Listopada 2018 @Stuwa654321 Pamiętaj aby zadawać pytania i otwierać nowe tematy we właściwych działach. Temat identyfikacji został wydzielony jak niżej:
Rekomendowane odpowiedzi