Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Bezprym napisał:

Andrzej to Jebao/ Jecod tylko importowany przez Aqua nova pod jej szyldem

To właśnie miałem na myśli ;) 

Opublikowano

Możesz też kupić takiego JVP-110 i nie musi on pracować cały czas. Możesz wpiąć go w taki zwykły programator za 10pln i niech się uruchamia parę razy na dobę.

Opublikowano
Godzinę temu, Loobo napisał:

Możesz też kupić takiego JVP-110 i nie musi on pracować cały czas. Możesz wpiąć go w taki zwykły programator za 10pln i niech się uruchamia parę razy na dobę.

Tylko trzeba uważać aby się nie zaciął lub nie zaczął chodzić na wstecznym biegu,co już miało miejsce u mnie i kilku kolegów którzy posiadali te falowniki...

Opublikowano
1 godzinę temu, egon44 napisał:

Tylko trzeba uważać aby się nie zaciął lub nie zaczął chodzić na wstecznym biegu,co już miało miejsce u mnie i kilku kolegów którzy posiadali te falowniki...

Powaga? Nawet nie słyszałem, że tak potrafi się z nimi dziać. Dobrze że one takie tanie (w zeszłym tyg zapłaciłem dokładnie 21,10pln za tego JVP-110 na Aliexpress) to można raz na parę miesięcy wymienić :)

A jakby tak z RW-4 zrobić? Tylko pytanie, czy jak mu się wyłącza i włącza zasilanie, to pamięta poprzednie ustawienia prędkości?

Opublikowano
47 minut temu, Loobo napisał:

A jakby tak z RW-4 zrobić? Tylko pytanie, czy jak mu się wyłącza i włącza zasilanie, to pamięta poprzednie ustawienia prędkości?

Jeśli chodzi o RW-4 to on pamięta poprzednie ustawienia prędkości...

Opublikowano

Już miałem zamawiać rw4  ale jeszcze sprawdziłem co jest ciekawego na alliexpres i zamówiłem JVP131 zobaczymy czy coś się poprawiło:) 

• 2 tygodnie później...