Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dostałem nowe akwa aquael glossy białe po reklamacji i korona akwarium jest biała od wewnątrz. Wodę zawsze lałem aż do wzmocnienia powyżej korony. W poprzedniej wersji korona była czarna i nie było problemu.

Tu pytanie czy mogę na tą koronę wkleić czarną folię wewnątrz akwarium? czy klej folii nie zaszkodzi rybom?

Opublikowano (edytowane)

No co Ty mówisz?! ? Jak biała? Przecież czarna ramka od wewnątrz to była postawa aby przy podświetleniu nie było widać gdzie sięga woda. Co oni wymyślili? Bez sensu pomysł. Widział ktoś kiedyś podświetlaną koronę? A tak BTW to jak oceniasz nowy produkt? Tak samo wygląda? Precyzyjnie sklejone?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
31 minut temu, Jerry_jerry napisał:

No co Ty mówisz?! ? Jak biała? Przecież czarna ramka od wewnątrz to była postawa aby przy podświetleniu nie było widać gdzie sięga woda. Co oni wymyślili? Bez sensu pomysł. Widział ktoś kiedyś podświetlaną koronę? A tak BTW to jak oceniasz nowy produkt? Tak samo wygląda? Precyzyjnie sklejone?

Zdjęcia i plusy/minusy w moim poście odnośnie pęcherzy. No właśnie jedno naprawią, drugie zepsują:)