Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 8.07.2018 o 20:44, negatywcz napisał:

Już dwóch panów oprócz mnie się zgłosiło łączna kwota na jaką oszukał pan Marek to 3900zl wszyscy trzej złożyliśmy zawiadomienie na policji.

dorzucę się i proszę o info. Od 26.03.2018 ma mój 1000zł ( potwierdzony kartką że wziął zaliczkę) Zestaw miał być przed świętami, po świętach, przed majówką, potem 2 maja jechał do mnie ale pękło mu szkło, miał drugie takie, ale już na 9 maja, i tak jedzie do dziś.... kilka razy odebrał - godz. 6:03 - jest w przedszkolu na zebraniu, nie może rozmawiać, oddzwoni, raz o 8:15 miał kontrole policyjną przez to że odebrał i oddzwoni. Raz w czerwcu zadzwonił i powiedział że głupio wyszło w sumie i jak mu podam numer konta to odeśle pieniądze. Do dziś ni pieniędzy, ni nie odbiera. Ma dwa piękne akwaria na 7 piętrze w bloku.....

Na którą komendę składaliście zawiadomienia ? Dorzucę i swoje.

• Lubię to 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Proponuję zgłaszać na policję kobieta się do mnie zgłosiła co miał robić remont i zaliczkę podobno dużo pobrał i się więcej nie pojawil

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też zamówiłem szafkę u tego faceta . Miałem czekać 3 tygodnie , zaliczki nie dałem bo ustaliliśmy że zapłacę przy odbiorze . Gdy nastał ustalony termin nie odbierał telefonów,  gdy udało mi się złapać kontakt okazało się że szafki brak ale może zrobić za kolejne 3 tygodnie. Podziękowałem temu panu za współpracę