tata Opublikowano 19 Lutego 2008 #1 Opublikowano 19 Lutego 2008 proszę o radę jak zwalczyć plagę sinic.na razie zwiększyłem napowietrzanie,ograniczyłem oświetlenie.mam świetlówki philipsa seria 9 i 840.regularnie co 2 tygodnie podmieniam wodę.jakie preparaty są dobre na te glonyparametry wody przy pomiarze testerem tropicala 5w1pokazuje że wszystko jest w porządku-azotyny,azotany,ph,kh..dziękuję za odpowiedz.
romekjagoda Opublikowano 19 Lutego 2008 #2 Opublikowano 19 Lutego 2008 O sinicach dużo było już w dziale Glony. Najlepiej użyć opcji szukaj - proszę z niej skorzystać, a znajdzie się lektury na kilka godzin. Wtedy, o to co będzie niejasne można dopytać. Pozdrawiam i powodzenia w walce
makok Opublikowano 19 Lutego 2008 #3 Opublikowano 19 Lutego 2008 taa, było - więcej razy nie wkleję linków które już wklejałem
sabotage Opublikowano 19 Lutego 2008 #4 Opublikowano 19 Lutego 2008 http://forum.klub-malawi.pl/search.php?mode=results W szukanych prosę wpisac sinice, od groma materiałów
tata Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor #5 Opublikowano 19 Lutego 2008 Duże podziękowania dla Waldeusza...
Rekomendowane odpowiedzi