Skocz do zawartości

Northfin - Zakup grupowy - Co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie. Czy coś dzieje się w temacie zakupu tych pokarmów? Idzie, leci, płynie? Lista chętnych zamknięta 21 marca a tutaj cisza. Wiadomo kiedy będzie wysyłka dla użytkowników, którzy wyrazili chęć zakupu?

Opublikowano

No właśnie nie mam. W samym temacie cisza dlatego też zastanawiam się co dalej. Byłem przekonany, że zakup grupowy przebiega na zasadach takich jak gadżetów. Wpłacamy pieniądze, dwa, trzy dni i wysyłka.

Opublikowano
12 minut temu, Jerry_jerry napisał:

No właśnie nie mam. W samym temacie cisza dlatego też zastanawiam się co dalej. Byłem przekonany, że zakup grupowy przebiega na zasadach takich jak gadżetów. Wpłacamy pieniądze, dwa, trzy dni i wysyłka.

W tym wypadku trzeba trochę poczekać gdyż Karol @Mortis nie mógł jak to bywało wcześniej wyłożyć kasy na pokarm i dlatego prosił o wpłatę z góry na pokarmy aby mógł je zamówić... Jak towar przyjdzie to rozważy pokarmy i po wpłacie kosztów wysyłki dostaniesz swoją działkę... ?

• Lubię to 1
Opublikowano
9 minut temu, Jerry_jerry napisał:

Wpłacamy pieniądze, dwa, trzy dni i wysyłka.

To tak nie działa, radziłbym Ci się uzbroić w cierpliwość. Jak pisał Karol @Mortis - pokarm idzie "miesiąc lub nawet ponad miesiąc", więc rozsyłany będzie przewidywalnie w maju.

• Lubię to 1
Opublikowano
12 minut temu, Jerry_jerry napisał:

Byłem przekonany, że zakup grupowy przebiega na zasadach takich jak gadżetów. Wpłacamy pieniądze, dwa, trzy dni i wysyłka.

No bez przesady, zanim te wiadra przepłyną ocean to trochę potrwa. Karol pisał, że tym razem nie może skredytować zakupu, dlatego była wcześniej zrzutka na karmę, a teraz czekamy aż dotrze do Polski.

• Lubię to 1
Opublikowano

Dokładnie, wszystko jest opisane w poście o akcji northfin. Pokarm idzie z USA. Trzeba było poczekać, aż wszyscy wpłacą. Pieniądze już przesłane i pokarm w tym tygodniu będzie zakupiony i wysłany. 

• Lubię to 3
  • Mortis zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.